Kirjoitukset avainsanalla #fiskarsruukki #fiskars #artesaanijuustola #itsenäisyyspäivä #matkailu

Tänään lähdimme äidin ja siskon kanssa hakemaan joulufiilistä ihanaakin ihanammasta Fiskarsin ruukkikylästä. Keli oli harmaa ja sateinen, joulufiilis todellakin kadoksissa ja totisesti sitä sai hammasta purren etsiä kun käveli kylän puodista toiseen pidellen sateenvarjosta tuulessa kiinni! 

Kylässä oli joulumarkkinat, joista mukaan tarttui mm. kotimaista valkosipulia ja Artesaani Juustolan kermajuustoa sekä luomu vadelmamehua. Ihania maistiaisia ja kauniita käsitöitä <3 Kyllä me suomalaiset osataan!

 

 

Välillä kahviteltiin Cafe Antiquessa (syntisen hyviä kanelipullia! Harvoin kehun, sillä mun äiti on maan paras kanelipullaleipuri, mutta nämä kilpailevat kyllä todella äidin pullien herkullisuudesta!) ja kierreltiin pikku putiikeissa. Ihania käsitöitä ja suomalaista designia. Jollet ole tutustunut Fiskarsiin aiemmin, suosittelen. Kesällä se on uskomattoman kaunis ja jos talvella sattuu olemaan lunta, näky on satumainen!

Cafe Antiquen kanelipulla - nam!

Joulumieli jäi vielä saavuttamatta, ihan vaan johtuen tuosta kurjasta kelistä. Kotona yritin epätoivon vimmalla ripustella jouluvaloja pihalle, mutta siinä vaiheessa kun isovarvas alkoi kastua kengän läpi, luovutin ja tulin sisälle tuota koiranilmaa pakoon.

 

No, onhan tässä jouluun aikaa. Ja oikea joulumielihän lähtee meistä itsestämme, ei siihen lunta oikeasti tarvita (vaikkakin se asiaa helpottaa..) Itse saan joulumieltä leipomalla ja jokavuotisella jo pakolliseksikin perinteeksi muodostuneella piparkakkukaupungilla. Tänä vuonna kaupungissa liputetaan Suomen satavuotisen itsenäisyyden kunniaksi :) 

 

Oikein Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi ja suomalaiset! Trevlig Självständighetsdag!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat