Kirjoitukset avainsanalla Marimekko

Tykkään tehdä ruokaa. Rakastan leipomista. 

Eilen istuimme anopin notkuvan ruokapöydän äärellä mieheni perheen kesken ja tänään saatiin mun perhettä meille syömään pääsiäislounasta.

Jälkkäriksi herkuttelimme Valkosuklaakakulla, jonka reseptin löydät täältä sekä Kinderkakulla, josta löydät herkullisen reseptin Hymyillään -blogista täältä.

"Paikkakortit" tein jokaiselle värjäämällä kananmunat kurkumalla keltaisiksi. Niihin löydät ohjeet Strömsön sivuilta. Januksen kanssa askarreltiin niitä jakamalla työt niin, että minä tein munankuoriin reiät ja Janus puhalsi ne tyhjäksi. Sen jälkeen ei muuta kuin kuoret yön yli lillumaan kurkumaveteen. Munakuppeja minulta löytyy tasan 2 kappaletta (ja niissä kasvaa tällä hetkellä rairuohoa...), joten sen ongleman ratkaisin laittamalla kananmunat snapsilaseihin.

Nauttikaa pääsiäisestä <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017
1/2 | 

Kiitos että olet jakanut Kinder ohjeeni :). Teidän pääiäisateria näyttää herkulliselta ja olisi ihana itsekin istahtaa tuollaiseen kauniiseen katettuun pöytään. Hyvää pääsiäistä ja kiitos kivasta blogitekstistä jälleen :).

Lottas Liv
Liittynyt21.9.2017
2/2 | 

On kiva laittaa hyvä kiertämään 😊 Oikein hyvää pääsiäistä! 😊

Lotta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aurinko on innoittajani. Se keltainen pallo tuolla taivaalla on kyllä aivan mahtava energian buustaaja!

Meidän pojat olivat tänään Tampereella koko päivän koristurnauksessa ja olimme Janin kanssa kahden kotosalla. Aamupäivä meni virpojille ovea avatessa ja palkkoja maksellessa, mutta kun se rumba rauhoittui, lähdimme Hertan kanssa metsälenkille. Metsästä tarttui mukaani kaksi "virpomisoksaa". Tosin vaikka niillä Janille virvoin, ei palkkaa irronnut, mutta kun laitoin ne paikoilleen täällä kotona, se palkitsi!

Kun nyt olen värimaailmaltani tällainen mustavalkoinen, niin et varmaan ylläty ettei pääsiäiskoristeenikaan ole kovin värikkäät :) Vähän väriä kyllä, mutta muuten aika maltilla mennään ;) Vihreä on selkeästi mun kevään suosikkiväri. Rakastan sitä myös vaatteissa aina kausittain. 

Tässä kuvia siitä, mitä innostuin tänään tekemään. Noihin metsästä tuomiini oksiin voisi toki ajatella ripustavansa enemmänkin pääsiäiskoristeita tai höyheniä! Nappaa idea ja koristele mielesi mukaisesti. Mä sain idean yhdestä oksasta, monien oksien sijaan Strömsöstä. Ehkä askartelen vielä noita heidän paperihöyheniä ja varmasti värjään vielä aitoja munia ennen ensi viikonloppua! Siitä ehkä lisää täällä myöhemmin.

Ja hei, jos sinua mietityttää mitä voisit laittaa pääsiäisen kahvipöytään, niin älä enää huoli! Aion paljastaa seuraavassa kirjoituksessani salaisen reseptini maailman parhaaseen valkosuklaa-tuorejuusto-kakkuun!! :) En koskaan ole syönyt niin hyvää vastaavaa kakkua kuin tämä on. Ja voin vannoa että samaa mieltä ovat myös sitä syöneet ystäväni ja tuttavani! Pysy siis kuulolla :)

Tässä vähän pääsiäisfiilistä mun kodista. Nauttikaa keväisestä fiiliksestä jota luonto meille nyt suo ja painukaa pihalle imemään energiaa auringosta! Halit <3

 

Vaatimattoman kokoinen "virpomisoksani" löysi paikkansa ämpäristä.

 

 

 

 

Yrttikyltit odottavat jo kevään kylvöjä ja pääsyä niille tarkoitettuun tehtävään <3

 

 

Toinen "virpomisoksa" -löytöni :)

 

 

 

 

 

Tasot tyhjäksi ja kevään vihreää tilalle!

 

Väriä elämään kauniista virpomisoksista <3

 

 

Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat