Kirjoitukset avainsanalla Flying Tiger Copenhagen

Aurinko on innoittajani. Se keltainen pallo tuolla taivaalla on kyllä aivan mahtava energian buustaaja!

Meidän pojat olivat tänään Tampereella koko päivän koristurnauksessa ja olimme Janin kanssa kahden kotosalla. Aamupäivä meni virpojille ovea avatessa ja palkkoja maksellessa, mutta kun se rumba rauhoittui, lähdimme Hertan kanssa metsälenkille. Metsästä tarttui mukaani kaksi "virpomisoksaa". Tosin vaikka niillä Janille virvoin, ei palkkaa irronnut, mutta kun laitoin ne paikoilleen täällä kotona, se palkitsi!

Kun nyt olen värimaailmaltani tällainen mustavalkoinen, niin et varmaan ylläty ettei pääsiäiskoristeenikaan ole kovin värikkäät :) Vähän väriä kyllä, mutta muuten aika maltilla mennään ;) Vihreä on selkeästi mun kevään suosikkiväri. Rakastan sitä myös vaatteissa aina kausittain. 

Tässä kuvia siitä, mitä innostuin tänään tekemään. Noihin metsästä tuomiini oksiin voisi toki ajatella ripustavansa enemmänkin pääsiäiskoristeita tai höyheniä! Nappaa idea ja koristele mielesi mukaisesti. Mä sain idean yhdestä oksasta, monien oksien sijaan Strömsöstä. Ehkä askartelen vielä noita heidän paperihöyheniä ja varmasti värjään vielä aitoja munia ennen ensi viikonloppua! Siitä ehkä lisää täällä myöhemmin.

Ja hei, jos sinua mietityttää mitä voisit laittaa pääsiäisen kahvipöytään, niin älä enää huoli! Aion paljastaa seuraavassa kirjoituksessani salaisen reseptini maailman parhaaseen valkosuklaa-tuorejuusto-kakkuun!! :) En koskaan ole syönyt niin hyvää vastaavaa kakkua kuin tämä on. Ja voin vannoa että samaa mieltä ovat myös sitä syöneet ystäväni ja tuttavani! Pysy siis kuulolla :)

Tässä vähän pääsiäisfiilistä mun kodista. Nauttikaa keväisestä fiiliksestä jota luonto meille nyt suo ja painukaa pihalle imemään energiaa auringosta! Halit <3

 

Vaatimattoman kokoinen "virpomisoksani" löysi paikkansa ämpäristä.

 

 

 

 

Yrttikyltit odottavat jo kevään kylvöjä ja pääsyä niille tarkoitettuun tehtävään <3

 

 

Toinen "virpomisoksa" -löytöni :)

 

 

 

 

 

Tasot tyhjäksi ja kevään vihreää tilalle!

 

Väriä elämään kauniista virpomisoksista <3

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat