Kirjoitukset avainsanalla veneen sisustaminen

Tästä se nyt alkaa.. Vähän mua jännittää, mutta pyrin kirjoittamaan näitä postauksia ytimekkäästi ja kohtuullisen tiiviisti (tulee olemaan haaste mulle!).

Ensimmäisen blogikirjoituksen aiheeksi valikoituu nyt väistämättä meidän perheen tämän hetken kuumin puheen- ja tekemisen aihe: matkaveneemme Waltzing Matilda.

Vuosikausia olemme mieheni kanssa unelmoineet omasta veneestä, jolla pääsisi tutustumaan Suomen uskomattoman kauniiseen saaristoon. Miksi matkustaa merta edemmäs kun oma maamme tarjoaa jo mitä kauniimpia kokemuksia upealla luonnollaan?

Nyt vuosien unelmointien jälkeen uskalsimme muutama viikko sitten ottaa ratkaisevan askeleen, sen jälkeen kun olimme löytäneet täsmälleen toiveitamme vastaavan veneen. Nyt Matilda seisoo tuossa meidän pihalla ja muodonmuutos on jo alkanut :) Vene on vanha ja vaatii kunnostusta, joten (tässä kohtaa toteutuu minun kestounelmani, kohde aina vaan vaihtuu) pääsemme laittamaan veneen sisustan täysin uusiksi.

Oikeastaan tämä oli syy joka sai minut ottamaan askeleen kohti bloggausta. Olen etsimällä etsinyt kuvia ja ideoita veneen sisustamisesta ja kunnostamisesta, mutta sellaisia, mitä itse haen, ei ole juuri löytynyt. Lähinnä purjeveneiden kunnostuksesta on blogeja, mutta se naisen sydäntä lähellä oleva juttu - sisustus ja viimeinen silaus - sitä ainakin itse olen kaivannut. Niinpä toivon että näistä minun venepostauksista tulee olemaan jollekin samassa tilanteessa olevalle tai siihen ryhtyvälle apua ja iloa <3

Me olemme aivan ummikkoja, esikertalaisia ja ensimmäisen veneen omistajia. Tulen täällä kertomaan mokista ja loistoideoista, joihin takuulla tulemme matkan varrella törmäämään :)

Huomenna suuntaamme kohti Turkua tutkailemaan eri sisustusmateriaaleja. Ai että, onnenpäivä! :) Hankintoja tuskin vielä teemme, mutta on hyvä kartoittaa vaihtoehdot, jotta saa rauhassa punnita ja harkita mitä kannattaa tulevaisuudessa hankkia.

Seuraavassa postauksessa laitan kuvia missä vaiheessa sisätöissä tällä hetkellä mennään. Intoa riittää vaikka muille jakaa, joten homma etenee tässä vaiheessa nopeasti! Koitan pysyä mukana vauhdissa päivitysten kanssa ja toki muistan myös kirjoittaa muista aiheista mitkä mielessä pyörii.

Tästä toivottavasti alkaa yhteinen matkamme sinun kanssasi, toivottavasti viihdyit seurassani!

 

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Annetaan mielellämme ajatuksia ja vinkkejä veneen laittoon ja veneilyynkin :-)
Tervetuloa veneilyn ihmeelliseen maailmaan, toivottavasti kohtaamme jossain satamassa :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat

Instagram