Kirjoitukset avainsanalla veneen sisustus

Toi kuva <3

Se saa mulle ihan älyttömän vahvan kesäfiiliksen päälle ja jännityksen tulevan kesän seikkailuista!

Mä niin odotan kesää ja sitä että saadaan Matilda-veneemme kunnostettua ja pääsemme sillä retkeilemään ympäri saaristoa.

Tänään tuttavani Mirkka, joka on lupautunut päällystämään kaikki patjat ja istuintyynyt, kävi tuomassa meille kangas- ja patjavaihtoehtoja. 

                             

                         Mä meen aivan sekaisin näistä vaihtoehdoista! 

 

Mutta toisaalta taas ihanaa tunnustella ja silitellä eri materiaaleja, miettien miltä ne tuntuisivat patjalla sitten kun pötköttelee veneessä ja aallot liplattavat seinän takana.

Luulen, että löysin mun suosikin. Tummaa puuta ei ollut lähimain värimaailman kartoittajaksi, mutta onneksi löysin vanhan kalenterini samaa asiaa ajamaan :)

Tumma puu, vaalea beige ja valkoinen. Mä luulen että niillä mennään!

 

 

 

Kommentit (0)

Ihana löhöilyasento, kevyt keinunta ja siitä syntyvä laineiden liplatus. Raikas merituuli heilauttaa hiukset kasvoille ja ne kutittavat nenää. Lokit kirkuvat jossain kauempana. Aurinko lämmittää varpaita ja vatsaa ..

Et ehkä enää muista, miksi alunperin tämän blogin perustin? Juuri tuo unelma, joka toivon mukaan on meillä käymässä ensi kesänä toteen veneemme Waltzing Matildan ansiosta, on syy miksi aloin kirjoittaa. Varmasti tulen kertomaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia merimatkoilta, mutta jahka me saamme inspiraatiomme taas syttymään, tulen myös päivittämään blogiin veneen sisustuksellisia juttuja. Tällä hetkellä Matilda-rukka tuntee onttoa tyhjyyttä sisällään - olemmehan repineet veneen sisustasta käytännössä kaikki pois! Mutta viikonloppuna kierretyt Vene-messut toivat taas innostusta ja toivoa siihen, että kyllä me tuosta vene vielä tehdään ja kesällä päästään ihailemaan sillä Suomen kaunista saaristoa!

Kävitkö sinä Vene-messuilla? Mitäs pidit?

 

Messujen suosikiksi oli äänestetty 800 000 euroa maksava huvipursi. Juniorimme Janus ihastui siihen ikihyviksi ja oli sitä mieltä että meidän pitäisi se hankkia. Selitimme hänelle että tuo hinta on kohtuu(ttoman)llisen iso eikä meillä ole todellakaan sellaista varaa ostaa. Poika tokaisi siihen että eihän meidän tarvitse kuin mennä puhumaan se meille hyvään hintaan, niin sitten se on meidän! :) No, ei menty puhumaan. Mutta kivahan sitäkin oli ihastella. Tosin tykkään kyllä vanhemmista veneistä, sillä niissä on mielestäni omanlaisensa sielu ja ovat ihan eri tavalla persoonia kuin nuo uudet mahtipurret. Mutta makunsa kullakin. Enkä kiellä, ettenkö uutta venettä hankkisi jos lottovoitto osuisi kohdalle. Tosin en kyllä lottoa ... mutta silti ;)

Päivä oli kuitenkin kiva ja antoisa. Hieronnankin saimme Januksen kanssa, joka tuli kyllä tarpeeseen! Askelmittarikin oli varsin tyytyväinen päivään ;)

 

 

Hieronnassa - Janus päässään uusi "Jacques Cousteau" -pipo

 

 

Meillä oli muutaman päivän kestävä tällainen "Jaajo Linnomaa" -tyyli - fanitus, mutta tänään käytiin taas parturissa hankkimassa kunnon ananas päähän :D

 

Kommentit (0)

Tästä se nyt alkaa.. Vähän mua jännittää, mutta pyrin kirjoittamaan näitä postauksia ytimekkäästi ja kohtuullisen tiiviisti (tulee olemaan haaste mulle!).

Ensimmäisen blogikirjoituksen aiheeksi valikoituu nyt väistämättä meidän perheen tämän hetken kuumin puheen- ja tekemisen aihe: matkaveneemme Waltzing Matilda.

Vuosikausia olemme mieheni kanssa unelmoineet omasta veneestä, jolla pääsisi tutustumaan Suomen uskomattoman kauniiseen saaristoon. Miksi matkustaa merta edemmäs kun oma maamme tarjoaa jo mitä kauniimpia kokemuksia upealla luonnollaan?

Nyt vuosien unelmointien jälkeen uskalsimme muutama viikko sitten ottaa ratkaisevan askeleen, sen jälkeen kun olimme löytäneet täsmälleen toiveitamme vastaavan veneen. Nyt Matilda seisoo tuossa meidän pihalla ja muodonmuutos on jo alkanut :) Vene on vanha ja vaatii kunnostusta, joten (tässä kohtaa toteutuu minun kestounelmani, kohde aina vaan vaihtuu) pääsemme laittamaan veneen sisustan täysin uusiksi.

Oikeastaan tämä oli syy joka sai minut ottamaan askeleen kohti bloggausta. Olen etsimällä etsinyt kuvia ja ideoita veneen sisustamisesta ja kunnostamisesta, mutta sellaisia, mitä itse haen, ei ole juuri löytynyt. Lähinnä purjeveneiden kunnostuksesta on blogeja, mutta se naisen sydäntä lähellä oleva juttu - sisustus ja viimeinen silaus - sitä ainakin itse olen kaivannut. Niinpä toivon että näistä minun venepostauksista tulee olemaan jollekin samassa tilanteessa olevalle tai siihen ryhtyvälle apua ja iloa <3

Me olemme aivan ummikkoja, esikertalaisia ja ensimmäisen veneen omistajia. Tulen täällä kertomaan mokista ja loistoideoista, joihin takuulla tulemme matkan varrella törmäämään :)

Huomenna suuntaamme kohti Turkua tutkailemaan eri sisustusmateriaaleja. Ai että, onnenpäivä! :) Hankintoja tuskin vielä teemme, mutta on hyvä kartoittaa vaihtoehdot, jotta saa rauhassa punnita ja harkita mitä kannattaa tulevaisuudessa hankkia.

Seuraavassa postauksessa laitan kuvia missä vaiheessa sisätöissä tällä hetkellä mennään. Intoa riittää vaikka muille jakaa, joten homma etenee tässä vaiheessa nopeasti! Koitan pysyä mukana vauhdissa päivitysten kanssa ja toki muistan myös kirjoittaa muista aiheista mitkä mielessä pyörii.

Tästä toivottavasti alkaa yhteinen matkamme sinun kanssasi, toivottavasti viihdyit seurassani!

 

 

 

Kommentit (2)

Vierailija

Annetaan mielellämme ajatuksia ja vinkkejä veneen laittoon ja veneilyynkin :-)
Tervetuloa veneilyn ihmeelliseen maailmaan, toivottavasti kohtaamme jossain satamassa :-)

Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat

Instagram