Kirjoitukset avainsanalla Kodin sisustus

Syksyn tullen terassi on siivottava kesäkalusteista ja kesän koristeista. Vanha höyläpenkki on vakiokaluste vuoden ympäri. Vain somisteet vaihtuvat.

Kesän taittuessa syksyyn, kaiken haikeuden keskellä, kun putsaat ja raahaat kesäkalusteet säilöön, mulle ainakin tulee myös samalla tosi kevyt ja huoleton olo. Huis hais, tavarat piiloon ja jäljelle jää tyhjä terassi valmiina vastaanottamaan talven! Ei huolta, ei murhetta. Ei kukkien kastelua, ei pehmusteiden kuskausta kesäsateen kosteudesta sisälle suojaan. 

 

Tyhjältä näyttää meidän takapihan terassi. Mutta kyllä tähänkin näkymään tottuu. Pihakalusteet on putsattu ja viety varastoon, syyskukat istutettu kesäkukkien tilalle. Syksy saa tulla. Ja kohtahan siellä loistaa jo jouluvalot :)
 

Mulla kukkii vielä kesäkukatkin, mutta oli kiva myös laittaa jo vähän syksyisempää lookkia esille. Ihania erikoisia kanervia oli tullut puutarhan valikoimiin samoin kuin suloisia viherkasveja. Oletko sinä käynyt jo tsekkaamassa syyskukkatarjonnan?

 

Osa kesäkukista kukkivat vielä kauniisti.
 

Syyskukkia, puutarhaliike oli pullollaan uudenlaisia kanervia, callunoita ja viherkasveja.
 

Suvussa kulkenut, Amerikkaan ennenmuinoin sukulaissedän mukana matkannut matka-arkku on lunastanut paikkansa terassilta.
 

Syksyyn kuuluvat ehdottomasti lyhdyt ja kynttilät tunnelmaa luomaan.
 

Oliivipuu, mun rakkaus. Sain tämän selviämään viime talven yli ihan olohuoneessa sisätiloissa! Saa nähdä miten tänä talvena käy, vieläkö se kestää yhden talven huoneenlämmössä. Höyläpenkkin on kerännyt suojiinsa ystäviltä ja perheeltä saatuja kauniita tavaroita, joiden paikkaa vaihtelen aina milloin minkäkin tavaran esille nostaen.
 
 
Työmiehen ja -naisen saappaat siististi rivissä :) Hai-saappaat ovat muuten ihan äly-hyvät jalassa! 
 

Syksy on täällä, nautitaan siitä!

 

Halit, Lotta

 

 

Kommentit (2)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

En haluais päästää irti kesästä, joka oli niin ❤. Vielä istuin omalla takapihalla viikonloppuna ja muistelin kesää. Ehkä tän postauksen myötä mun on irrotettava ote kesästä ja tyytyä tähän hetkeen 😏😄.

Helena Peltokangas

Lottas Liv
Liittynyt21.9.2017

Syksyssä on puolensa ❤️ Ja se on merkki myös siitä että ollaan taas kovaa vauhtia menossa kohti ensi kesää ☺️

Tervemenoa joulutähdet, amaryllikset ja joulukoristeet! Tervetuloa tulppaanit ja tulppaanit ja pysykööt hyasintit!

Mun "joulu ulos" -siivous alkaa viikonloppuna ja mä ehkä ostan muutaman kimpun tulppaaneja kotia koristamaan :) 

I löööv tulips <3

Instatililläni  'lottaslillaliv'  tulee varmasti olemaan tulppaanipäivityksiä tulevina viikkoina! Aah tunnen jo niiden tuoksun! :)

Hyasintit ovat mun joulun lempikukkia. Viime pääsiäisenä ilahduin törmätessäni keltaisiin hyasintteihin ja tänä jouluna ihastuin naapurin tumman pinkkiin hyasinttiin. Toivottavasti niitä löytyy kaupan valikoimista myös keväällä!

Olen myös hurahtanut sisustusvaloihin, joita kieltäydyn kutsuttavan jouluvaloiksi! Ne loistavat meillä vielä kilpaa kevätauringon kanssa! Kesäksi ehkä sammutan ne sitten. Ehkä. Kanske. Maybe. Ainahan niitä toki on kiva myös pitää puutarhajuhlissa, pihasynttäreillä, iltatunnelmaa luomassa terassilla ... Hmmm. Ehkä niitä ei kannata siivota pois edes kesäksi! No, paperitähdet sentään lupaan laittaa kevätauringon kurkistaessa piiloon :D

Mehän emme joulua kotona viettäneet, mutta vähän hyasintin tuoksua piti saada kotiin ennen joululomaakin! 

Tässä vähän joulunhämyistä tunnelmaa. Silti jo loppiainen saa tulla!

 

 

 

Kommentit (4)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

No siis nimenomaan sisustusvalot - ei jouluvalot! Kaamosvalot on myös ihan hyvä. ;)

-R / Koti Kumpulassa

Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat