Kirjoitukset avainsanalla Me Naiset

Puhelimen orja? Kännykkä tuntuu olevan helposti kädessä ihan huomaamatta.

Haastoin itseni ja sinut edellisessä kirjoituksessani syyskuun kuukausihaasteeseen olemaan lempeästi läsnä läheisille arjessa. 

Perheenäidin arki on kiireistä jo itsessään, lisähaastetta asioihin itsellä on tuonut muuttunut arjen rytmi uuden työn mukana ja pakko myöntää, että aikaa somessa menee varmaan huomaamattoman paljon, jos sitä alkaisi oikein minuuteissa mittaamaan. Vaikka olen illat kotona perheen parissa, saatan kuitenkin ajatustasolla liidellä jossain ihan muualla. Se aiheuttaa morkkista.

Päätin ottaa itselleni kuukausihaasteen ja pyrkiä olemaan tietoisesti

lempeästi läsnä 

 

Olen nyt viikon ajan tehnyt alkulämmittelyä aiheen parissa ennen viikon kuluttua alkavaa varsinaista suoritusta.

 

Miltä nyt tuntuu?

 

Haukkasinko liian ison palan? Pystynkö tähän niin että voin AIDOSTI sanoa olevani ylpeä suorituksestani ja muutoksesta jonka olen saanut arjessani aikaan? Nyt alan tajuta että hoitaakseni homman kunnialla kotiin se vaatii oikeasti multa paljon.

 

Miten on mennyt niinku omasta mielestä?

 

Oli hyvä tehdä juttu jo hyvissä ajoin ennen syyskuuta, sillä nyt olen joutunut tulevaa pohtimaan ja miettimään todella mitä muutoksia joudun arjessani tekemään. Esimerkiksi kännykkäparkki on ehdoton juttu, minkä aion toteuttaa. Olen kiinnittänyt huomiota siihen että tartun luvattoman monta kertaa illan aikana puhelimeen vain tarkastaakseni onko tullut viestejä ja samalla unohdun selailemaan Instaa ja Facebookkia. 

En oo tyytyväinen siihen miten on mennyt enkä siihen miten itse toimin. Mutta sen takia tää haaste tulee juuri tarpeeseen. Itsetutkinnan ja omien tapojen tarkastelun aikakausi on alkamassa. 

Jännittää ihan sikana se miten mä tuun tässä pärjäämään. Helpommin sanottu kuin tehty. Ja tehdäkin voi niin monella tavalla. Mä haluan tehdä tän niin että voin oikeasti tuntea että oon tehnyt parhaani.

Stay tuned. Erinäisiä avaitumisia varmasti tulossa seuraavien viikkojen aikana. Vielä viikko ennen haasteen alkua, mutta suosittelen aloittamaan alkulämmöt viimeistään nyt. Vielä on viikko aikaa ennen -hetkeä. Jos teet tän haasteen tosissasi, huomaat ettei tää ehkä ihan peace of nakkisämpylä olekaan.

Tsemppiä lämmittely viikkoon!

 

 

Kommentit (2)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017
1/2 | 

Ootan jo itsekin tätä haastetta innolla sillä huomaan välillä uppoutuvani liikaa kotitöihinnja omiin puuhiin. Toi puhelin parkki on kyllä hyvä systeemi ja voisin kokeilla samaa 😊. Kiitos haasteesta 🤗.

Lottas Liv
Liittynyt21.9.2017
2/2 | 

Sama juttu! Kiva saada vertaistukea koska tää ei tuu olemaan helppoa 😊

Lotta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat