Tämän sisustusprojektin myötä olen ainakin oppinut sen, että hijaa hyvä tulee. Kaikki kiiressä tehdyt päätökset yleensä vain kaduttavat. Haittapuolena on tietysti se, että kodissamme on edelleen melko lailla keskeneräistä. Yksi huone alkaa kuitenkin olla melkein valmis ja siitä on tullut paljolti sinisen sävyinen. Onkin viime aikoina tullut ajateltua paljon värejä ja niiden vaikutusta tunteisiin. Jostain syystä tykkään pääsääntöisesti sisustaa viileillä väreillä.

Vaikka rakennusprojektin myötä meille valmistui isompi ja modernimpi olohuone, jostain syystä tämä pienempi huone on vakiintunut siksi tilaksi jossa iltaisin hengaillaan. Tämä on ehkä se huone, jossa talon 100 vuotta vanha historia vielä tuntuu elävimmin. Isot ikkunat ja takka ainakin tekevät huoneesta viihtyisän. Tämä uusi sininen pikku sohva sopii nurkkatilaan mainiosti ja siinä lapset tykkää illalla rauhoittua telkkaria katselemaan ennen nukkuuman menoa.

Väreistä puheen ollen, tänä aamuna pelloilla kävellessä oli pakko taas pysähtyä ihailemaan tämän hevosen turkkia! Tämä on yksi meillä asustelevista heppavuokralaisista, jonka turkki on kuin vuodenaikojen myötä väriä vaihteleva elävä kanvaasi, jota en koskaan kyllästy ihmettelemään. Taas se oli tänä aamuna saanut sateen jäljiltä aivan uuden sävyn.

Postauksiani voi nyt seurata myös facebookin kautta, se onnistuu sivuillani www.londoncountrylife.com olevan linkin kautta.

Kommentit (3)

Vierailija

 Kauniit sävyt sinulla seinissä, meillä myös tuota harmaata-viileään taittuvaa melkein joka huoneen seinissä. Tuohon harmaan vileään sopii niin moni väri, joissa esineet ja huonekalut korostuvat. Niin herkullisia värejä on tarjolla, että valinnan vaikeus valita.

Päivi A
Liittynyt4.5.2017

Kiitos kommentista. On nimenomaan osoittautunut hyväksi taustaväriksi, johon on helppo yhdistää monia muita sävyjä.

MKri

Ollaan itse sisustamassa taloa Englannissa ja sopivien verhojen etsintä on ollut oikea ikuisuusprojekti. Tykkään miten noissa teidän verhoissa yhdistyy värit mutta myös materiaalit. Tykkään runsaista verhoista ja aika näyttävistäkin mutta sitten kuitenkin kaipaan niihin tuota tasapainottavaa taustaa/pohjakangasta johon on kirjailtu. Miltä merkiltä/liikkeestä nuo verhot ovat löytyneet?

Seuraa 

Heippa, olen Päivi ja minulla on tapana haukata liian iso pala kakkua. Ostin neljä vuotta sitten 2.6 hehtaaria maata Lontoon lähettyviltä ja aloitin massiivisen remontti-, rakennus-, puutarha- jne. projektin. Siinä ohessa kävin Lontoossa töissä ja pari lastakin syntyi.

Olen postaillut lempijutuistani englanniksi jo aiemmin osoitteessa www.londoncountrylife.com - ja nyt siis myös suomeksi! Tässä blogissa sisustellaan, hevostellaan ja naureskellaan - välillä surkuhupaisasti. Tervetuloa seuraamaan.

Sähköposti: 

londoncountrylife@gmail.com