Pari viikkoa on mennyt sairastellessa ja niinpä blogiinkaan ei ole ollut paljon päivittämistä. Tänään on vaihteeksi parempi olo ja oli ihana päästä Mandyn kanssa maastoon revittelemään oikein kunnolla. Kuvassa näkyy yksi lemppari ”laukkasuorani” jossa on hyvä ottaa vauhtia ylämäkeen.

Kirjoittelin vähän aikaa sitten englanniksi hetkessä elämisestä ja siitä kuinka itse yritän nykyisin pysähtyä mahdollisimman usein arvostamaan jokaista hetkeä. Viime aikoina tätä aihetta on tullut pohdittua jostain syystä paljon.

Ehkäpä juuri tässä on yksi ratsastamisen parhaista puolista. Joskus ei ole mitään parempaa, kun lähteä hevosen kanssa kahdestaan maastoon palloilemaan ja tutkiskella maisemia. Siinä kummasti stressi häipyy mielestä ja melkein pakosti keskittyy elämään hetkessä.

Meillä on täällä Epping Forestin metsäreittien läheisyydessä aivan ihanat maastot kulkea hevosen kanssa, mutta tänään seikkailimme Mandyn kanssa lähinnä peltomaisemissa. Napsin samalla kuvia kun Mandy pysähtyi katselemaan ympärilleen. Lehmien kanssa oli ilmeisesti jonkinlainen tuijotuskilpailu käynnissä…

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heippa, olen Päivi ja minulla on tapana haukata liian iso pala kakkua. Ostin neljä vuotta sitten 2.6 hehtaaria maata Lontoon lähettyviltä ja aloitin massiivisen remontti-, rakennus-, puutarha- jne. projektin. Siinä ohessa kävin Lontoossa töissä ja pari lastakin syntyi.

Olen postaillut lempijutuistani englanniksi jo aiemmin osoitteessa www.londoncountrylife.com - ja nyt siis myös suomeksi! Tässä blogissa sisustellaan, hevostellaan ja naureskellaan - välillä surkuhupaisasti. Tervetuloa seuraamaan.

Sähköposti: 

londoncountrylife@gmail.com