Viime viikko vierähti rattoisasti Kreikassa. Ylivoimaisesti paras perheloma, jonka olemme koskaan yhdessä viettäneet. Olimme Kefalonian saaren pohjoisessa päässä. Aurinko paistoi koko viikon, kaikki oli kaunista ja vehreää, kirkkaan värisiä kukkia ja ihania rantoja joka puolella. Ja muutama hyttynenkin siellä inisi havupuiden keskellä, muistuttaen Suomen kesästä (sinne sitten seuraavaksi).

Löytyi sellainen mukava lomarutiini, jonka avulla pystyi kunnolla rentoutumaan. Vuokrasimme viikoksi huvilan, jonka uima-altaasta oli huikeat näkymät Joonian merelle. Joka aamu tuli syötyä kreikkalaista jogurttia (kestosuosikkini) ja paikallista hunajaa uima-altaan äärellä, maisemia samalla ihaillen. Sitten suuntasimme rannalle lasten kanssa ja sen perään lounasta tavernassa. Päiväunien jälkeen taas uimaan ja syömään – ja seuraavana päivänä sama uudestaan.

Nettiyhteys Kefaloniassa oli todella surkea, mutta instagrammia innostuin kuitenkin viikon aikana päivittämään (paivi_allen).

Enpä olisi vielä malttanut tulla takaisin. Kotiin oli kyllä mukava palata, mutta töihin tulin tänään haikein tunnelmin. Tuntuu että edessä tulee olemaan joitakin vaikeita päätöksiä. Kun on viikkokin aikaa kunnolla rentoutua, se auttaa tajuamaan että ehkä jokapäiväinen arki ei oikein toimi. Omalla kohdallani se tarkoittaa jatkuvaa kiirettä, joka on alkanut tuntua ahdistavalta.

Työmatkalla pysähdyin liikennevaloihin Newhamin kaupunginosassa, jossa on tänä aamuna tehty Lontoon terrori-iskuihin liittyviä pidätyksiä. Viereen päräytti konservatiivien mainosrekka, jonka kyljessä olivat kuvattuna Theresa May ja Jeremy Corbyn vierekkäin. Alla luki: ”Strong Brexit or Brexit Shambles?” Siinäpä hyvät vaihtoehdot. En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Ehkä jonkinlainen ärtymys oli päällimmäisenä tunteena.

Täytyy vetää syvään henkeä ja toivoa, että loman tuoma rento fiilis kestäisi edes torstaihin saakka – jolloin siis täällä Englannissa on taas vaalipäivä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Heippa, olen Päivi ja minulla on tapana haukata liian iso pala kakkua. Ostin neljä vuotta sitten 2.6 hehtaaria maata Lontoon lähettyviltä ja aloitin massiivisen remontti-, rakennus-, puutarha- jne. projektin. Siinä ohessa kävin Lontoossa töissä ja pari lastakin syntyi.

Olen postaillut lempijutuistani englanniksi jo aiemmin osoitteessa www.londoncountrylife.com - ja nyt siis myös suomeksi! Tässä blogissa sisustellaan, hevostellaan ja naureskellaan - välillä surkuhupaisasti. Tervetuloa seuraamaan.

Sähköposti: 

londoncountrylife@gmail.com