Kaiken uuvuttavan rakentamisen jälkeen sisustaminen on se ihana vaihe, jota olen odottanut... siitä huolimatta viikonloput ovat vierineet ohi enkä ole päässyt asiassa eteenpäin. Ongelmana on päättää mistä aloittaa, kun tekemistä on niin älyttömästi. Olen päättänyt edetä asiassa huone/tila kerrallaan ja päivitellä blogia sen mukaisesti. Ja aloitetaan helposta päästä tietenkin!

Ullakolta löytyi tämä Helmi Vuorelman seinävaate, jonka olen äidiltä saanut joskus vuosia sitten. Se on nyt vihdoin löytänyt paikkansa alakerran portaikossa. Vaikka portaikko tehtiin kokonaan uusiksi muun remontin mukana, pitäydyimme talon ikään sopivissa, viktoriaanisen tyylin mukaisissa portaissa ja kokolattiamatoissa. Valkoisiin pintoihin lämmintä kontrastia tuovat englantilaisesta tammesta tehdyt porraskaiteet.

Keskikerroksen tasanteella ei ole mattoa, koska halusin jättää alkuperäiset lattialaudat näkyviin. Jotta voin sanoa tässä projektissa jotain itsekin tehneeni, hioin ja maalasin vanhat lattialaudat tyttäreni makuuhuoneessa. Niistä tuli kivan näköiset ja niinpä aion tehdä saman homman keskikerroksen tasanteella... kunhan taas riittää paukkuja siihenkin (maalaaminen on hauskaa mutta hiominen on rasittavaa).

Ullakolla on vierashuoneen lisäksi leikkihuone lapsille ja niinpä ullakon portaat onkin jatkuvasti kovassa käytössä. Jätimme seinään kohdan, josta alkuperäinen tiiliseinä on näkyvillä. Tähän olen suunnitellut kiinnittäväni lasitaidetta kunhan sopiva kappale löytyy...

Kommentit (0)

Seuraa 

Heippa, olen Päivi ja minulla on tapana haukata liian iso pala kakkua. Ostin neljä vuotta sitten 2.6 hehtaaria maata Lontoon lähettyviltä ja aloitin massiivisen remontti-, rakennus-, puutarha- jne. projektin. Siinä ohessa kävin Lontoossa töissä ja pari lastakin syntyi.

Olen postaillut lempijutuistani englanniksi jo aiemmin osoitteessa www.londoncountrylife.com - ja nyt siis myös suomeksi! Tässä blogissa sisustellaan, hevostellaan ja naureskellaan - välillä surkuhupaisasti. Tervetuloa seuraamaan.

Sähköposti: 

londoncountrylife@gmail.com