Eipä ole haitanneet koleat säät tai sade meidän Suomen visiittiämme. On nimittäin päästy uimaan ja ulkoilemaan ihan riittävästi. Tällä kertaa on tullut kierrettyä paljon lapsuudesta tuttuja maisemia ja vanhoja leikkipaikkoja. Välillä on tullut ihan liikuttuneeksi, kun mieleen palaa omia lapsuuden muistoja ja on niin ihana nähdä omat pikku pallerot riemuissaan nauttimassa minulle rakkaissa maisemissa. Lempipuuhana on ollut esimerkiksi kivien heittäminen järveen ja mansikoiden survominen.

Suomessa näyttää lapsilla olevan kovin muodissa lippalakit. Niinpä meidänkin tenaville piti sellaiset ostaa - ja kovin olivatkin heti ihan suomalaisen näköisiä :) 

Järvien vesi ei valitettavasi ole kovin lämmintä tänä vuonna, mutta olen sellainen himo uimari, että järvessä on silti tullut viettettyä aikaa ihan kiitettävästi. Ja 4-vuotias on jo sellainen vesipeto, ettei haluaisi tulla järvestä pois ollenkaan... huuli väpättäen vakuuttelee ettei ole kylmä ollenkaan! 2-vuotias on syönyt koko ajan pääosin ruisleipää ja mustikoita. Pandan lakritsi on myös suurta herkkua. 

Jouluna tullaan sitten taas takaisin - toivottavasti valkoisiin maisemiin. Tänään 4-vuotias kysyi minulta miksi kaverit koulussa sanoivat ettei Pohjoisnapa olekaan Suomessa?

-No eihän se olekaan.

-Mutta joulupukkihan asuu Suomessa?

-No mutta kun ei se pukki asu siellä Pohjoisnavalla.

En nyt viitsi koko pitkää keskustelua tähän rustata, mutta lopputulos oli että joulupukki asuu Kuopiossa Puijontornissa. Täytyy muistaa sitten ensi jouluna että näin oli sovittu.

Kommentit (0)

Seuraa 

Heippa, olen Päivi ja minulla on tapana haukata liian iso pala kakkua. Ostin neljä vuotta sitten 2.6 hehtaaria maata Lontoon lähettyviltä ja aloitin massiivisen remontti-, rakennus-, puutarha- jne. projektin. Siinä ohessa kävin Lontoossa töissä ja pari lastakin syntyi.

Olen postaillut lempijutuistani englanniksi jo aiemmin osoitteessa www.londoncountrylife.com - ja nyt siis myös suomeksi! Tässä blogissa sisustellaan, hevostellaan ja naureskellaan - välillä surkuhupaisasti. Tervetuloa seuraamaan.

Sähköposti: 

londoncountrylife@gmail.com