Tänä aamuna meidän huushollissa herättiin paitsi epämääräiseen vaalitulokseen, niin myös näiden vakiovieraiden visiittiin. Hevoset ovat siirtyneet takalaitumelle ja niinpä peurat hengailevat joka aamu makkarin ikkunan alla olevalla pellolla. Tarkoituksella valitsimme makkariin nämä isot ikkunat, jotta näkymistä voisi kunnolla nauttia. On kiva herätä aamulla ja nähdä heti ekaksi joko hevoset tai peurat. Joskin minulla on peurojen kanssa välillä mennyt vähän sukset ristiin. Edelleen täytyy nimittäin valita kaikki pihakukat ja puut sen mukaan mitä peurat suostuvat talvella jättämään syömättä.

Koulussa on tänään ”cowboyt ja intiaanit” –päivä ja sillä selittyy tämä kuvassa näkyvä lierihattu. Olipas taas oikein mukava ylläri nakki äidille. Mistäs kehittelet viime hetkessä moisen asusteen? Ensin ajattelin paniikissa etsiväni pihalta jotain pulun höyheniä... voisiko ne vaikka teipata hiuspantaan?

Mutta kun ei suostuttu sitten millään inkkariksi rupeamaan. Ei vaikka äiti googletti epätoivoisesti kuvia netistä: ”katso miten nätti tuo Pocahontas on?” No onneksi löytyi tämä lierihattu. Sitten vaan farkut jalkaan, vanha riimu lassoksi ja näillä mentiin.

Perjantait on aina parhaita päiviä minulle, kun ei tarvitse mennä töihin ja saan hengailla vähän aikaa kahdestaan pikkumieheni kanssa, sillä aikaa kun tyllerö on koulussa. Tänä aamuna ei kiinnostanut mikään muu, kun äidin hiustenkuivaaja ja –kiharrin. Niillä on sitten leikkitty koko aamu kylppärin lattialla.

Onneksi on perjantai. Ja kunpa olisi pian taas loma. Loppupäiväksi en ole asettanut mitään kovia tavotteita. Babysitteri tulee kahdelta, että ehdin käymään äkkiä lenkillä. Sitten ripustan vihdoin nämä taulut makuuhuoneen seinälle ja se on sitten siinä. Ei muuta kun rentouttavaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Seuraa 

Heippa, olen Päivi ja minulla on tapana haukata liian iso pala kakkua. Ostin neljä vuotta sitten 2.6 hehtaaria maata Lontoon lähettyviltä ja aloitin massiivisen remontti-, rakennus-, puutarha- jne. projektin. Siinä ohessa kävin Lontoossa töissä ja pari lastakin syntyi.

Olen postaillut lempijutuistani englanniksi jo aiemmin osoitteessa www.londoncountrylife.com - ja nyt siis myös suomeksi! Tässä blogissa sisustellaan, hevostellaan ja naureskellaan - välillä surkuhupaisasti. Tervetuloa seuraamaan.

Sähköposti: 

londoncountrylife@gmail.com