Tämä ei nyt todellakaan ole mikään sponsoroitu kirjoitus, on vaan ihan pakko kehua synttärilahjaksi saamaani fitbit –ranneketta. Ensireaktioni oli pettymys, koska en ikinä ole ollut mikään sykkeen kyttääjä. Olin jopa hieman ärsyyntynyt ja mietin, että mitäköhän tuo mies yrittää taas oikein viestittää? Epäilyyn aihetta antoi kirjahyllyssä pölyä keräävä joululahjani, Marie Kondon ”The Life-Changing Magic of Tidying”. En voi suositella, kun en ole lukenut sivuakaan, mutta on kuulemma ollut sensaatio Japanissa.

Tällä kertaa lahja osui kuitenkin ihan nappiin. Heti kun aloin käyttämään ranneketta, aloin myös liikkumaan enemmän. Jos töissä istun paikallani liian kauan, laite alkaa surista ranteessa ja kehottaa jalottelemaan. Toimistoni on neljännessä kerroksessa ja ensimmäistä kertaa olen alkanut käyttää hissin sijasta portaita. Kun joka päivä ei ole aikaa lähteä lenkille, on kiva tietää että on sentään kävellyt yli 10 000 askelta.

Eilen illalla tapasin pari kaveria paikallisessa pubissa, jonne kävelee vain viisi minuuttia, mutta se on melkoista ylämäkeä. Viini maistui makeammalta kun rakkene onnitteli pubiin saapuessani kuntosuorituksesta. Oli niin ihana, lämmin ilta että halusin ehdoin tahdoin kävellä vielä takaisinkin vaikka oli jo pimeää ja kieltäydyin autokyydistä. Ihana ystävä oli käynyt meidän tiellä auton kanssa tarkistamassa että olin päässyt turvallisesti kotiin. Aamulla puhelimessa näkyi toruva viesti ”you’re a nutter!”

Eilen myös hevoset olivat ensimmäistä kertaa yön ulkona. Yöt ovat vihdoin lämminneet ja tuntuu että kesä on lopultakin alkanut pysyvästi. Suomesta on viime aikoina tulvinut epätoivoisia kuvia ja viestejä lumisesta keväästä. Toivottavasti lämmin saapuu nyt sinnekin :) 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heippa, olen Päivi ja minulla on tapana haukata liian iso pala kakkua. Ostin neljä vuotta sitten 2.6 hehtaaria maata Lontoon lähettyviltä ja aloitin massiivisen remontti-, rakennus-, puutarha- jne. projektin. Siinä ohessa kävin Lontoossa töissä ja pari lastakin syntyi.

Olen postaillut lempijutuistani englanniksi jo aiemmin osoitteessa www.londoncountrylife.com - ja nyt siis myös suomeksi! Tässä blogissa sisustellaan, hevostellaan ja naureskellaan - välillä surkuhupaisasti. Tervetuloa seuraamaan.

Sähköposti: 

londoncountrylife@gmail.com