Marraskuu on kuukausistamme ehkä se kaikista epäseksikkäin. Se on pohjamutien pohjamuta. Kaamoksen kasvot.  

Mutta on siinä kuulkaas hyvätkin puolensa. Marraskuussa nimittäin saa oikein luvan kanssa olla yrmynaama. Ei tarvitse pingottaa mihinkään suuntaan ja huonotuulisuuden ja ylimääräiset päikkärit voi selittää ”kun on tämä marraskuu” ;) Todellisuudessahan tämähän on huikea mahdollisuus tässä suorituskeskeisessä muolimassamme. Marraskuussa ei tarvitse kuntokuureilla, ei tarvitse olla iloinen jos ei ole, saa nukkua pitkiä päiväunia, saa syödä suklaata ylimärääisen pal...levyn (koska ansaitsee sen kaiken surun keskellä), saa valittaa ja luimistella. Yrmynaamailla. 

Vaikka yrmynaamailu toisinaan tekeekin oikeen hyvää suosittelen siitäkin huolimatta kokeilemaan d-vitamiini tankkausta ja kirkasvalolamppua, ihan vaan kaiken varalta.  

Mutta ennenkaikkea, nyt kannattaa ottaa kaikki ilo irti siitä, että saa luvan kanssa vaan olla eikä tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Kerätä voimia joulukuuhun. Joulukuu kun on marraskuun vastakohta. Yrmynaamojen mestaustalkoot alkaa heti 1. päivästä.

Mutta ennen sitä, nautinnollista yrmykuukautta! ;) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tamperelaistunut Etelä-Pohjalainen joka kokeilee rajojaan, kompuroi, hyppää, nauraa, rakastaa ja välillä pysähtyy miettimään syntyjä syviä. Sydäntä lähellä ovat kaikenlaiset self-help kirjat, valokuvaus, koirat, kosmetiikka ja juoksu (yritän myös hurahtaa kuntosaleiluun ;) ). Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :)