Skumppa ja omena sopivat loistavasti yhteen!
Skumppa ja omena sopivat loistavasti yhteen!

Ruoka yhdistää ihmiset. Ruoka yhdistää meitä ja teitä. Ruoka on työmme, intohimomme ja elämämme. Maailma on pullollaan makuja, joita haluamme löytää. Parhaat niistä jaamme teidän kanssanne.

Emme myöskään aio unohtaa juomaa. Haluamme kertoa teille pirskahtelevat juhlatunnelman nostattajat, parhaat janonsammuttajat, täydelliset smoothiet ja jälkiruokacocktailit. Itse asiassa juuri nyt haluaisimmekin nostaa yhteisen maljan!

 Kippis! Kippis syksylle, kippis teille ja kippis uudelle blogillemme! (Muistathan katsoa silmiin kun kippistät!)

Resepti syksyiseen skumppaomenadrinkkiin

1 rkl omenasosetta (mausteitakin voi olla, kanelia tms.)

1-2 dl kuivaa kuohuviiniä

Koristeluun:

Granaattiomenan siemeniä

Sitruunamelissan lehtiä

Ohje:

Laita lusikallinen omenasosetta lasin pohjalle. Kaada lasi melkein täyteen skumppaa ja täytä loppuun sitruunamelissan lehdillä ja granaattiomenan siemenillä.

Jos et jaksa sekoitella drinkkejä, suosittelemme kurkkaamaan viikonlopun varalle Soppa365:n sivuilta alle 15 euron viinisuositukset.

Kuplivaa viikonloppua!


Kommentit (0)

Seuraa 

Kahden naiskokin blogissa tutkitaan ja tulkitaan ruokaan liittyviä trendejä ja ilmiöitä. Kirjoittajat ovat uteliaita ruokafriikkejä, jotka ovat kotonaan niin kaupungin vilskeessä kuin mökkilaiturillakin.

Blogissa inspiroidutaan sesongin mauista ja ruoka otetaan tosissaan, mutta ei missään nimessä vakavasti! 

TIINA on useita vuosia monenlaisia liemiä hämmennellyt kokki, joka sotkee kauhansa mielellään joka ikiseen soppaan ja kaataa lasinsa (täyteen) makuun sopivaa ruokajuomaa.

RIIKKA on ruokaa rakastava maailmanmatkaaja, joka puhkuu intoa maistaa uusia makuja ja olla siellä, missä tapahtuu. Instagram: @hannariikkaannika

 Seuraa blogiamme >

Teemat

Blogiarkisto