Vuoden huikein juhlakausi on aluillaan. Sen kunniaksi sopii kohottaa malja jos toinenkin!

Vaikka itse suosin kippistelyyn kuohuviinejä, voi toisinaan alkumaljaksi tarjota jotain aivan muuta. Klassinen aperitiivi Gin & Tonic taipuu jouluiseksi kippistelyjuomaksi, kun siihen lisää lorauksen karpalosiirappia. Siirappi tuo juomaan hieman makeutta ja tekee Gin & Tonicista helposti juotavan myös juoman makuun tottumattomille. Kutsu siis koolle ystävät ja läheiset, ja kaada laseihin punaista juhlajuomaa!

Karpalo Gin & Tonic

noin 1 rkl karpalosiirappia (katso ohje täältä)

4 cl Giniä

1,5 dl Tonic-vettä

2 sitruunan lohkoa

(jäitä)

Laita lasin pohjalle lusikallinen karpalosiirappia. Lisää Gini ja sekoita. Kaada päälle Tonic-vesi ja pari lohkoa sitruunaa.

Kuplivaa juhlakautta!

Kommentit (0)

Seuraa 

Kahden naiskokin blogissa tutkitaan ja tulkitaan ruokaan liittyviä trendejä ja ilmiöitä. Kirjoittajat ovat uteliaita ruokafriikkejä, jotka ovat kotonaan niin kaupungin vilskeessä kuin mökkilaiturillakin.

Blogissa inspiroidutaan sesongin mauista ja ruoka otetaan tosissaan, mutta ei missään nimessä vakavasti! 

TIINA on useita vuosia monenlaisia liemiä hämmennellyt kokki, joka sotkee kauhansa mielellään joka ikiseen soppaan ja kaataa lasinsa (täyteen) makuun sopivaa ruokajuomaa.

RIIKKA on ruokaa rakastava maailmanmatkaaja, joka puhkuu intoa maistaa uusia makuja ja olla siellä, missä tapahtuu. Instagram: @hannariikkaannika

 Seuraa blogiamme >

Teemat

Blogiarkisto