Joku urheilujuomamerkki taisi hetki sitten mainostaa, että banaani on apinoille (ja se urheilujuoma sitten ihmisille). Taidan siis olla apina, sillä banaani eksyy ostoskoriini yhä useammin!

Banaani on kohonnut ruokamaailmassa lujaa terveellisten ruokien mukana ja yhtäkkiä siitä löytyi muitakin ominaisuuksia kuin vauvoille sopivuus. Banaani on osoittautunut varsin monipuoliseksi käyttää. Useampikin trendi-ilmiö on kietoutunut banaanin ympärille ihan huomaamatta!

Proteiiniletut

Netissä villiinnyttiin kahden raaka-aineen proteiiniletuista. 2 munaa ja 1 banaani sauvasekoittimella sössöksi ja lettutaikina on valmis. Videolta näet, miten homma toimii.

Huijausjäätelö banaanista

Yksinkertaisuudessaan näin: jäädytä banaani ja surauta blenderissä. Kas, täyteläinen sorbetin sukulainen on valmis. Resepti löytyy täältä.

Toimii yhtälailla smoothieissa tai muissa juomissa!

Kerro se banaanein

Kun piirrät esimerkiksi haarukan piikillä banaanin kuoreen viestin, se tummuu näkyviin päivän aikana. Voit sujauttaa sen rakkaasi eväslaatikkoon tai piilottaa hedelmäkoriin viestejä!

 

 Apinaterkuin,

Kommentit (0)

Seuraa 

Kahden naiskokin blogissa tutkitaan ja tulkitaan ruokaan liittyviä trendejä ja ilmiöitä. Kirjoittajat ovat uteliaita ruokafriikkejä, jotka ovat kotonaan niin kaupungin vilskeessä kuin mökkilaiturillakin.

Blogissa inspiroidutaan sesongin mauista ja ruoka otetaan tosissaan, mutta ei missään nimessä vakavasti! 

TIINA on useita vuosia monenlaisia liemiä hämmennellyt kokki, joka sotkee kauhansa mielellään joka ikiseen soppaan ja kaataa lasinsa (täyteen) makuun sopivaa ruokajuomaa.

RIIKKA on ruokaa rakastava maailmanmatkaaja, joka puhkuu intoa maistaa uusia makuja ja olla siellä, missä tapahtuu. Instagram: @hannariikkaannika

 Seuraa blogiamme >

Teemat

Blogiarkisto