Kun ruoka saa kansainvälisen nimikkopäivän, ollaan suuren äärellä. Nutella, tuo suklaan ja hasselpähkinän makuinen levite, on kieltämättä ansainnut juhlapäivänsä.

5.2. vietetään kansainvälistä Nutella-päivää. Samaisena päivänä juhlitaan myös Runebergia. Jos ei osaa päättää kumpaa juhlistaa, sopii yhteisen juhlapäivän kunniaksi juoda Nutella-kahvit runebergintortun kera. Kyllä juhlapäivän kunniaksi saa vetää vähän överiksi.

 

Mikäli omistat kahvikoneen, valmista Nutella-kahvi näin:

2 tl Nutellaa
1 cappuccino

Lusikoi Nutella kahvikupin pohjalle. Laske päälle cappuccino. Sekoita Nutella kahvin joukkoon.

Ilman kahvikonetta Nutella-kahvi valmistuu näin:

1 dl vahvaa kahvia
1 dl maitoa
2 tl Nutellaa

Keitä vahva kahvi. Kuumenna maito kiehuvaksi. Lisää Nutella ja kuuma kahvi maidon joukkoon. Sekoita sauvasekoittimella, kunnes seos vaahtoutuu. Kaada valmis kahvi kuppiin.

Herkullisia kahvihetkiä,

PS. Runebergintorttujen reseptin löydät täältä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kahden naiskokin blogissa tutkitaan ja tulkitaan ruokaan liittyviä trendejä ja ilmiöitä. Kirjoittajat ovat uteliaita ruokafriikkejä, jotka ovat kotonaan niin kaupungin vilskeessä kuin mökkilaiturillakin.

Blogissa inspiroidutaan sesongin mauista ja ruoka otetaan tosissaan, mutta ei missään nimessä vakavasti! 

TIINA on useita vuosia monenlaisia liemiä hämmennellyt kokki, joka sotkee kauhansa mielellään joka ikiseen soppaan ja kaataa lasinsa (täyteen) makuun sopivaa ruokajuomaa.

RIIKKA on ruokaa rakastava maailmanmatkaaja, joka puhkuu intoa maistaa uusia makuja ja olla siellä, missä tapahtuu. Instagram: @hannariikkaannika

 Seuraa blogiamme >

Teemat

Blogiarkisto