Viikolla sain lapset mammalaan yökylään juuri sellaisena päivänä, että miehellä oli seuraavana aamuna palaveri Lahdessa. Hän ehdotti, että yöpyisimme hotellissa, joten lähdin mukaan! Tässä elämänvaiheessa täytyy hyödyntää kaikki mahdollinen parisuhdeaika ja pääsimme itseasiassa illalla kahdestaan syömään sekä saimme nukuttua hyvät yöunet.

 

 

Heräsin aikaisin aamulla, jotta pääsimme yhdessä aamupalalle ja sen jälkeen mies lähti palaveriin. Minä jäin yksinäni huoneeseen ja mietiskelin aamupäivän ohjelmaa. Olisin voinut lähteä kaupoille, mutta päätin jäädä huoneeseen ja tehdä pitkästä aikaa joogan ihan kaikessa rauhassa.

 

 

Minulla ei tietenkään ollut joogamattoa mukana, mutta leggingsit kulkevat kyllä aina matkalaukussa. Levitin pyyhkeen lattialle ja Yogaiasta valitsin sopivan joogatunnin. Pyyhe oli kyllä melkoisen huono valinta joogamatoksi ja suurimman osan tunnista tein ihan vain lattialla.

 

 

Melkoinen hiki pukkasi päälle ja suihkun jälkeen tsekkasin itseni ulos, maksoin huoneen ja menin kahville ihan kaikessa rauhassa. Kirjoittelin blogijuttuja ja mietiskelin kuinka hyvää moinen tauko arjesta tekeekään!

 

 

Mies palaili palaveristaan päivällä, söimme myöhäisen lounaan ja lähdimme takaisin Tampereelle. Olimme perillä neljän maissa, mies meni vielä töihin ja minä menin hakemaan lapset kotiin.

Lapset kiukuttelivat kotona taas oikein olan takaa, mutta minulla oli kyllä hyvä fiilis! Tauko todellakin tekee välillä hyvää.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat