Minulta on toivottu videopostausta meidän päivästä lasten kanssa ja nyt sellainen olisi tehty! Videolla on meidän tavallinen perjantaipäivä, jolloin lapsilla on koulu- ja kerhopäivä ja minä teen sillä välin töitä. Avaan videolla vähän myös työjuttujani, sillä minulta on kyselty, että mitä oikein teen työkseni.

Pääasiassa video kuitenkin kuvaa meidän tavallista päivää, johon mahtuu kerhokuljetuksia, koiran ulkoilutuksia, kauppakäyntiä, munakkaita, tortilloja ja herkkuja. Videon voit katsella täältä:

 

 

Me kotiuduttiin eilen illalla Tallinnasta, jossa miehellä oli työhommia ja me lähdimme lasten kanssa mukaan. Vähän on reissuväsymystä on päällä kaikilla ja minulla vielä flunssakin, mutta eiköhän se tästä taas pikkuhiljaa. Ihanaa tiistaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram