Ette ikinä arvaa, mutta sain kuin sainkin teetettyä valokuvia meidän perheestä ja jopa kehystettyä ne! Seinällekin ruuvasin ne omin pikku kätösin ja oi että, kuinka onneliseksi nuo kuvat minut tekevätkään! Ne ovat niin täynnä rakkautta ja kuvissa on kaikki se, millä oikeasti on merkitystä. Rakkaus, perhe, läheiset ja terveys.

 

 

Itselle tulee mieleen kuopuksen vauvakuvia katsellessa väistämättä ne pelottavat hetket, joita koimme kun pieni meinasi tukehtua omaan pulautukseensa viikon vanhana. Löysimme hänet kauttaaltaan sinisenä kehdostaan henkeä haukkomasta ja soitin heti ambulanssin. Imimme hengitysteitä nenäimurilla puhtaaksi kunnes ambulanssihenkilökunta tuli ja otti tilanteen haltuun.

Yön vietin lasten päivystyksessä tarkkailussa pienen kanssa ja kaikki onneksi päättyi hyvin, joten toisaalta kuvat tekevät minut äärimmäisen onnelliseksi ja kiitolliseksi myös. Meidän pienimmällä diagnosoitiin sitten myöhemmin refluksitauti, josta tämä kaikki johtui, mutta tässä elämässä voi tapahtua vaikka mitä, joten täytyy olla kiitollinen ja yrittää nauttia tästä hetkestä.

 

 

Sitä myös keittiön ja olohuoneen välinen kirjaintaulu omalla tavallaan kertoo minulle joka päivä. "Be. Here. Now."  eli ole tässä nyt. Ja muista nauttia tästä hetkestä!

 

-R

 

Kommentit (4)

The old lady

Hei taas, voi kuinka todella kaunis kirjoitus! Parasta mitä voi olla on seinätaulut ja valokuvat, jotka muistuttavat hetkistä. Hmm....ne aivankuin nykäisevät ajatukset taaksepäin tilainteisiin jotka olivat onnellisia tai mistä selviydyttiin. Muistuttavat that was the moment...I really did it...Parhainta iltahetkiä sinulle, blogisi on todella

true me...ei mikään, sellainen joka tekisi itsestään jotain suurempaa. Loistvaa!

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kyllä, juuri niin! Valokuvat ovat ihania muistoja. :) Kiitos ihanasta kommentistasi ja mukavaa päivää myös sinulle!

-R / Koti Kumpulassa

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Ihania kuvia Riika ❤. Ei voisi kauheampaa tilannetta kuvitellakaan..oma lapsi sinisenä ja tukehtumaisillaan 😔. Ihan kauheaa! Kyllä sitä monesti ajattelee, että on suojelusenkeli ollut matkassa mukana 😇. Ja juurikin niin elämä on tässä ja nyt❤.

Helena Peltokangas

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos, sinä ihana! 🙏🏼 Meillä todella oli suojelusenkeli mukana. 😇

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat