Meidän kodista ruokailutila  on se, jossa on eniten panostettu pääsiäiseen.  Sieltä löytyy monen monta rairuohoa, itsetehtyä koristetta, tipuja, munia, vitsoja sekä narsisseja. Mutta kaikista tilapäisesti lisääntyneistä koristeista huolimatta jotain sieltä on myös lähtenyt. Syöttötuoli. Sitä siellä ei enää ole.

 

 

Tekisi mieli kirjoittaa postaus siitä kuinka ihmeessä minun vauvani on jo niin iso,  ettei tarvitse (lue halua) syöttötuolia. Miten ekaluokka alkaa jo olla melkein ohi ja miten ihmeessä keskimmäinenkin on jo näin iso poika? Mutta ei mennä siihen nyt. Keskitytään nyt siihen ruokailutilaan,  jossa ei enää ole syöttötuolia vaan, joka on pullollaan pääsiäistä.

 

 

Ostin Ikeasta pari jakkaraa  lisää ja ne toimivat ikään kuin varatuoleina. Silloin harvoin kun pöytä on täynnä ruokailijoita, mahdutaan kaikki ainakin teorissa saman pöydän ääreen. Ruokailutila on nyt vielä jotenkin niin kovin täynnä tuota pääsiäistä,  että melkein jopa ahdistaa, mutta pääasia, että lapset tykkäävät. 

 

 

Sain vihdosta viimein siivottua nuo neliöhyllytkin  ruokailutilan seinässä. Vielä komero  siinä odottelee, että saan sen kunnon inspiraation (vai raivon?) päälle ja hyökkään sen kimppuun. Laatikotkin on jo hommattuna, mutta tosiaan tavaraa on komerossa niin valtavan paljon, että sen siivoaminen ahdistaa jo ajatustasolla.

Sen sijaan olohuoneessa  tekisi taas kerran mieli vaihtaa huonejärjestystä! Viime kerrasta on varmaankin se puolisen vuotta ja taas mennään. Voi apua! Se kyllä taas piristäisi kummasti, jos laittaisi kaiken uuteen uskoon. Hmm, pitäisiköhän? 

Rauhallista Pitkäperjantaita jokaiselle!  Minä yritän malttaa mieleni huonejärjestyksen kanssa.

 

-R

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos aivan ihanasta kommentistasi! Tuli tosi hyvä mieli. :)

Mukavaa pääsiäistä!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat

Instagram