KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
tuote saatu pr-näytteenä

 

Kipeät lihakset? Tukkoinen olo? Yskittääkö? Uskomatonta, mutta kotimaisen Flow Cosmeticsin Wonder Balm -hoitosalva toimii kaikkeen edellä mainituista!

Tämä purkki on jo meidän perheen toinen purkki kyseistä tuotetta, joten salva on ollut meidän perheen suosikki jo pitkään ja sitä käytetään jos jonkinlaiseen vaivaan. Eilen viimeksi levittelin sitä esikoisen kipeille lihaksille ja tänään omille hartioilleni.

Itse käytän Flow Cosmetics Wonder Balm -hoitosalvaa yleensä kipeille niskoilleni, kun nenä on tukossa tai yskittää. Käytän sitä kesällä myös inhottavasti kutiaviin hyttysenpuremiin ja johan helpottaa. Salva on erittäin monikäyttöinen ja mikä parasta, se toimii todella tehokkaasti!

Flow Cosmetics on täysin kotimainen luonnonkosmetiikkavalmistaja. Flow:n tuotteiden tärkeimpinä vaikuttavina aineina ovat Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä pohjoisen väkevää energiaa. Flow:n valmistama kosmetiikka on aina luonnonmukaista, aina tehokasta ja aina rehellistä.

 

 

Flow Cosmetics Wonder Balm

Flow Cosmetics Wonder Balm on erittäin vahva, mehiläisvahapohjainen hoitosalva yskän lievitykseen, tukkoisuuteen, huuliherpekseen, haavoihin, huulivoiteeksi, hyönteisten puremiin sekä kipeytyneille lihaksille.

Hieron salvaa kipeille lihaksille sekä niskoille useita kertoja päivässä ja se tuntuu ihanalta kipeillä alueilla. Mielestäni salva todellakin helpottaa kipeiden lihasten ja niskan aiheuttamaa inhottavaa oloa. Varsinkin kun sen käytön yhdistää joogaan tai esimerkiksi venyttelyhetkeen, on lopputulos mielestäni ihan huippu!

Kun minulla on tukkoinen olo tai yskä, hieron salvaa keuhkoputken ja keuhkojen alueelle rintakehään sekä selkään. Tukkoisen nenän vaivatessa, levitän sitä nenänpieliin, nenän alle ja poskionteloiden päälle, mutta muistan kuitenkin varoa silmiä! Salva tuoksuu minusta aivan ihanalle ja haistelen sitä joskus ihan ilman minkäänlaista vaivaakin.

Flow Cosmetics Wonder Balm -hoitosalvan tehoaineina ovat luomuteepuun eteerinen öljy, luomueukalyptuksen eteerinen öljy, luomulaventelin eteerinen öljy, luomusantelipuun eteerinen öljy sekä luomurosmariinin lehtiuute. Salvan tuoksu siis on todella raikas ja teho on ihan loistava!

Salvaa ei saa käyttää alle 6-vuotiaille lapsille, joten ihan perheen pienimmille se ei käy. Lisätietoja tuotteesta löytyy täältä, Flow Cosmeticsin sivuilta.

 

 

Vaikka olenkin tuotteen saanut pr-näytteenä, voin vakuuttaa, että se on ihan oikeasti toimiva! Tämä on jo meidän perheen toinen purkki kyseistä salvaa, joten yksi meidän porukan must have -tuotteista on todellakin kyseessä. Voin siis erittäin lämpimästi suositella tätä monitoimisalvaa ihan jokaiseen kotiin.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram