Terveiset hieman pilvisestä, mutta lämpimästä Dubrovnikista, Kroatiasta! Pääsimme kuin pääsimmekin reissuun ja täällä ollaan väsyneinä menossa nukkumaan.

Paikkoja ei varsinaisesti olla vielä päästy tutkimaan, mutta huomenna sitten. Hotellilla olemme syöneet ja ruoka on vaikuttanut ainakin ihan hyvältä. Allas on myös testattu ja hieman kun olisi lämpimämpää niin saataisiin kaikki ilo siitä irti. Mutta ehkäpä se tästä vielä alkaa aurinkokin paistaa ja saamme kunnolla nauttia lämmöstä.

Hotelli itsessään ei ole kovinkaan kummoinen ja huone on meille auttamattoman pieni. Mutta eiköhän me täällä viikko mahduta olemaan ja eihän täällä käydä kuin nukkumassa. Palailen näihin hotelli- ja kohdetunnelmiin sitten vielä myöhemmin lisää, mutta tämä oli nyt tälläinen välitervehdys.

 

 

Terveisiä siis Kroatiasta!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat