Kerroin hurahtaneeni seinäkoristeiden tekoon ja nyt sain vihdoinkin tämän ensimmäisen tekeleeni laitettua paikoilleen makuuhuoneen seinälle. Paikka löytyi ikkunan vierestä keinulampaan sekä koristeoksan yläpuolelta ja minun mielestäni se näyttää kivalta siinä makuuhuonetta koristamassa.

Hääkuvakaan ei enää näytä niin yksinäiseltä kun sai seuraa viereiselle seinälle. Makuuhuone kyllä kaipaa vielä hieman lisää kodikkuutta sekä pehmeyttä ja tämä seinäkoriste on taas askel kodikkaampaan suuntaan.

 

 

Puinen unisieppari sängyn päässä, ikkunan alla, on edelleenkin aivan ihana. Lasten makuuhuoneessa on toinen samanlainen sekä vielä pari pikkuruista unisiepparia, jotka poika halusi ehdottomasti ostaa. Tykkään niistä itsekin kovasti!

Unisieppariarvonta on muuten päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea vielä voittajalle!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat