Budapestissa ollessa käyttämäni Aubreyn hiuslakka loppui ja jo reissuun lähtiessäni, ajattelin, että katselen josko paikalliset luonnonkosmetiikkaosastot tarjoaisivat täydennystä. Tarjosivathan ne ja valitsin testiin Santen Hiuslakan. Hintaa oli muutama euro kun koti-Suomessa samainen tuote maksaa noin 14 euroa! Pikkusen ottaa päästä, etten käynyt hakemassa näitä lisää ennen kotiinpaluuta.

 

 

Hiuslakka kiinnittää hiukset ja kampauksen aivan loistavan hienosti. Sen pitäisi sopia myös herkälle päänahalle ja se suojaa hiuksia ympäristön rasituksilta sisältämiensä värjäämättömän hennauutteen ja ravitsevien jojoba- sekä manteliöljyjen ansiosta. Hiuslakka on täysin luonnollinen eikä se sisällä synteettisia hajusteita, säilöntä- tai väriaineita eikä petrokemian ainesosia. Hiuslakkaa ei luonnollisesti ole testattu myöskään eläinkokeilla.

 

 

Santen Hiuslakka on nestemäinen ja niin kutsuttu märkälakka eli se ei sisällä ponnekaasua. Hieman kauempaa kun lakkaa suihkuttaa hiuksiin, leviää se hyvin tasaisesti, kuivuu nopeasti ja pitää hiukset kurissa. Olen tykännyt lakasta ihan huippupaljon ja todellakin voin suositella sitä jokaiselle.

 

-R

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat

Instagram