Mehikasvit ja kaktukset ovat ehkä kauneimpia kasveja, joita olemassa on. En oikein tiedä, mikä niissä niin kovasti miellyttää, mutta, jos minussa olisi yhtään viherpeukalon vikaa, medän piha olisi niitä täynnä. Niitä ja kauniita kiviä!

Meillä muutkin tietävät mieltymykseni mehikasveihin, sillä viikonloppuna saarekkeen mehikasvikokoelmani kasvoi kahdella jäsenellä kun sain tuliaisia lapsilta ja mieheltä kauppareissulta. Aivan ihania ja nuo terrakottaruukut muuten sopivat ihan mielettömän hyvin mehikasveihin!

 

 

Ihmeen kaupalla meidän olohuoneen apupöydällä olevat kaksi pikkuruista mehikasvia ovat kestäneet hengissä tosi kauan! Pituutta ne ovat kovasti kasvaneet ja mietinkin, että ovatko ne saaneet liikaa vettä vai mikähän mahtaa olla. Vai käykö niille vaan niin ajan kanssa? Toivottavasti nämä uudet tulokkaat nyt pysyisivät kauan aikaa täällä meidän ilona! Huomasin juuri, että yksi tuossa saarekkeen kokoelmalla olevista kasveista vetelee ihan viimeisiään, sillä sen olen näköjäään mädättänyt kastelemalla ihan liikaa.

 

 

Lapset olivat ostaneet itselleen myös kasvin. Lihansyöjäkasvin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram