Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että aidot kukat ja kasvit ovat ihania. Rakastan vihersisustamista ja meillä on yläkerta eli se kerros, jossa suurimman osan päivästä vietämme, täynnä huonekasveja ja äitini lupasi antaa minulle vielä yhden ison jukkapalmun.  En malta odottaa, että se pääsee kotiin! 

Makuuhuoneeseen, joka on alakerrassa, olen yrittänyt laittaa myöskin kasveja, mutta ne eivät siellä pysy hengissä. Yläkerrassa sentään jonkun aikaa, mutta makuuhuoneen kasveja en yksinkertaisesti muista kastella ja lopputulos on sitten sanomattakin selvä.

 

 

Perjantaina kävin lasten kanssa Löytötexissä,  josta ostin pari tekomehikasvia makuuhuoneeseen. Mehikasvit ruukkuineen olivat aivan älyttömän söpöjä ja makuuhuone kaipasi kodikkuutta. Viikonloppuna sitten kävimme Ikeassa  ja siellä sain jonkinlaisen ahaaelämyksen (taas). Jos kerran oikeat kasvit eivät alakerrassa pysy hengissä, miksen kokeilisi muitakin tekokasveja?

Olen ihmetellyt usein kuinka oikean sekä aidon näköisiä tekokasvit ovat ja meillä kylpyhuoneessa sekä vessassa niitä onkin. Mutta, että laittaisinkin niitä makuuhuoneeseen? Voisiko se toimia? Ainakin ne pysyisivät hengissä ja jos eivät toimisi makuuhuoneessa, veisin ne sitten kylpyhuoneeseen.

 

 

Makuuhuoneen ilme piristyi kertaheitolla ja kodikkuutta sekä jonkinsorttista runsautta tuli heti lisää. Aion kyllä vielä jatkaa harjoittelua oikeiden kasvien kanssa, sillä eiväthän nämä muovikukat nyt sama asia ole. Oikeat kasvit esimerkiksi puhdistavat ja parantavat huoneilmaa ja minun mielestäni ne tuovat eloa kotiin.

Jos tosiaan näiden tekoversioiden kavereina saisi edes pari kunnollista huonekasvia pidettyä, olisi makuuhuoneen fiilis jo aika ihana. Matot ovat edelleen mielestäni liian tummat, mutta niiden suhteen minulla on jo suunnitelmat selvänä! Yksi vanha matto täytyy vaan pestä ennen kuin sen makuuhuoneeseen raahaan.

Aurinkoista viikkoa!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram