Innostuin tekemään ruokailutilan ja keittiön väliselle seinänpätkälle seinäkoristeen terassiovella aiemmin olleen verhon tilalle. Otin terassioven edestä verhon pois ja seinä tuntui kovin tyhjältä kun siinä ei yhtäkkiä ollutkaan enää mitään.

Tein aiemminkin makuuhuoneeseen seinäkoristeen ja sen tekeminen oli todella mukavaa ja terapeuttista. Tykkään näistä melko yksinkertaisista seinäkoristeista ja jotenkin minua miellyttää tuollainen rento ja hieman ehkä boheemikin lopputulos. Makuuhuoneen seinäkoristeesta löytyy lisää täältä ja täältä.

 

 

Kieputin kahden erikokoisen renkaan ympärille pitsiä ja sitten vain solmin niihin valkoista sekä tummanharmaata lankaa. Isomman renkaan ympärille kieputin luonnonvalkoista pitsiä ja pienemmän ympärille valkoista. Isompaan renkaaseen solmin sitten valkoista lankaa ja pienempään tummanharmaata. Laitoin tummanharmaaseen lisäksi vielä yhden solmun valkoista pitsiä.

Solmin renkaat vielä yhteen tummanharmaalla langalla ja leikkasin sopivaan muotoon koristeen roikkuessa paikoillaan. Epäsymmetrinenhän koko koriste on, mutta ei se mitään! Se ehkä jopa lisää rentoa ja boheemia fiilistä, jota haeskelinkin.

 

 

Seinäkoriste sopii meidän ruokailutilaan aika hyvin värien ja muunkin tunnelman puolesta. Nyt seinänpätkä ei ole enää tyhjä, mutta ei kuitenkaan liian täynnä tavaraakaan. En vieläkään ole saanut aikaiseksi hankkia jalustaa kameraan ja sen huomaa heti ruokailutilaa kuvatessa. Kuvat ovat osittain tosi piemeitä, vaikka siis ruokailutila ei itsessään pimeä olekaan.

Sellaista siis sisustuspuolella tänään. Lapset pyysivät tekemään heidänkin huoneeseen jonkun seinäkoristeen. Ainoa ongelma taitaa vain olla siinä, että siellä ei hirveästi tuota seinätilaa ole vapaana! Mutta lupasin yrittää jotain keksiä. Tänään teimme kuitenkin kylpypommeja, joiden sisään piilotimme pienia leluja. Niistä lisää myöhemmin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram