Ilmassa on vahvasti kauan odotettua kevättä ja meillä olohuone ottikin jo varaslähdön vappuun. Lapset tekivät ilmapalloja, jotka pääsivät säilytykseen olohuoneen sohvapöydän sisään ja minä laitoin verhoja uusiksi.

Poika oli aivan ehdoton siitä, että olohuone tarvitsee turkoosit verhot ja alkuun olin hieman epäröivällä kannalla, mutta laitettiin kuin laitettiinkin ne sitten sisustusta piristämään. Minä olisin laittanut keltaiset verhot, mutta poika oli niin varma, että turkoosit ne olla pitää niin niillä sitten mentiin.

 

 

Myös harmaat verhot menivät pesuun ja tilalle laitoin hiekan väriset verhot, joita olen säilönyt kaapissa monta vuotta. Ikinä ei ole oikein ollut sopiva hetki niille, mutta nyt ne näyttävät hyvältä. Lampaantalja on ehkä hieman talvinen, mutta en oikein raski ottaa sitä poiskaan kun se on niin ihana.

 

 

Tällä hetkellä sohvanpöydän sisään on muuttanut jo kolme isoa ilmapalloa pikkupallojen kaveriksi ja minun mielestäni ne sopivat tähän vapun alle juuri hyvin. Tulee itsellekin paljon keväisempi fiilis kun on värikkäät verhot ja vähän ilmapalloja olohuoneessa!

-R

 

Kommentit (4)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! :)

Ja siis, todellakin nämä pikkujutut piristää arkea! Mä kans odotan, että saa laittaa vielä vähän serpentiinä joukkoon. ;)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram