Taas on myllerretty sisustusta enemmän kuin laki sallii. Poika tarvitsi kirjoituspöydän ja minun työnurkkauksessani oli juuri sellainen tyrkyllä. Siellä aiemmin majaillut musta kirjoituspöytä oli olohuoneen nurkkaukseen hieman liian iso, joten enemmän kuin mielelläni vaihdoin sen kevyempään.

Jälleen kerran Ikeasta  löytyi ihan täydellisen kapea ja kevyt, bambuinen, hylly minulle työpöydäksi. Kyseessä on seinään kiinnitettävä säilytyskokonaisuus, jossa on kaksi laatikkoa. Olen tätä kokonaisuutta katsellut Ikeassa jo pitkään ja olipahan ihan huippua, että nyt sille oli juuri sopiva tila kotoa.

 

 

Tämä on nyt aivan täydellisen kevyt ja ilmava työpöytä tähän minun pieneen työnurkkaukseeni! Se on sopivan ilmava ja koska siinä ei ole jalkoja, tekee se tilasta paljon avaramman (ja siivoamisesta helpompaa). Tykkään materiaalina bambusta erittäin paljon ulkonäöllisesti. Toivottavasti se olisi käytössä myös kestävä ja laadukas.

Hintaa kokonaisuudelle jäi 75 euroa. Kyseessä on Ikean bambuinen säilytysjärjestelmäsarja nimeltään Svalnäs , josta voi rakentaa juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Minun olisi tehnyt mieli laittaa koko seinän kalustus uusiksi, mutta täytyi toppuutella itseäni. Tämä riittää vallan hyvin! Langaton hiiri tosin täytyy ostaa vielä.

Meillä meni tämän valtavan sisustusmyllerryksen takia (tai ansionsa) alakerran makuuhuoneetkin taas uusiksi. Kerron niistä sitten myöhemmin lisää ihan varmasti, mutta kyllä nyt on taas hyvä fiilis!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kirsimaria
1/2 | 

Ihanan raikkaan näköinen uutukainen työpiste :). Varmasti siivittää myös raikkaita ajatuksia työn äärellä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat