Minun piti jo ennen reissua kertoa, että kasvinurkkaukseni olohuoneessa rupeaa vihdoin hipomaan täydellisyyttä. Siis minun silmääni täydellisyyttä. Jonkun muun mielestä se on varmasti kaikkea muuta, mutta sehän se oman kodin juttu onkin. Kodin pitää olla täydellinen sen asukkaille, ei kenellekään muille.

Siirsin vielä muutaman kasvin paikkaa ja nyt aloe verat pääsivät kasvinurkkaukseen jukkapalmun seuraksi. Minusta ne kaikki sopivat yhteen hienosti ja terrakottaruukut ovat omiaan keltaiselle pöydälle diffuuserin kavereiksi. Diffuuseria tulee muuten käytettyä nykyään tosi vähän ja se täytyykin taas ottaa käyttöön! Sillä saa kotiin aivan ihania tuoksuja ja lapsetkin tykkäävät siitä kovin.

 

 

Reissussa minulle tulee aina kova ikävä omaan kotiin! Toivottavasti siellä on kaikki kasvit ja kalat vielä hyvissä voimissa kun kotiin palaamme. Vaikka vain viikon reissussa olemme, silti on omaan kotiin ihana palata ja jossain kohtaa matkaa sitä kotiinpaluuta jo alkaa odottaakin. Vaikka reissussa on kivaa, on koti kuitenkin maailman paras ja rakkain paikka.

Rentouttavaa juhannusviikonloppua kaikille!

 

-R

 

Kommentit (2)

The old woman
1/2 | 

Hei, eksyin sinun blogille taas, näin perjantai illan "hartiaT alas kiireiltä" terassin puolella kotona...ihana kuulla että sinäkin rakastat kotiin paluuta yhtä paljon kuin sieltä lomalle kiirehtimään...kumma asia itse kaipaan myös kotiin, aina ... Vaikka matkustamme paljon. Nyt pakkaan matkalaukkuja Italiaan, tuttu lomaviikko itseasiassa kolme viikkoa... Vanhassa metsästäjälinnassanoin 1500 luvulta.....Mutta ajattelen jo että takaisin kotiin, kun tulen järjestän girl night... Elokuussa. Kutsun paljon ystäviä hyvälle ruualle ja so on....Ystävättereni soitti ja kertoi että nyt on juhannus, joten toivota sinulle ja perheellesi hyvää illan jatkoa...insomnia🌞. Blogisi on todella mukava, joogaan itse muttajooga kuvasi .... Eeeh nyt kyllä tunnen itseni kömpelöksi 😂😂😂🐘🐘🐘🐘🐘🐘

Riika V.
Liittynyt15.9.2017
2/2 | 

Ihana kun eksyit taas blogille ja arvostan sitä, että kommentoit! :) Siitä tulee kiva fiilis! Ja älä todellakaan tunne itseäsi kömpölöksi. Minulla on takana 25 vuotta balettia, joten notkeus on peruja siltä ajalta kun vielä tanssin! Jooga on kyllä aivan ihanaa ja sopii oikeastaan kaikille.

Mukavaa lomaa teille sitten kun matkaan lähdette! Kuulostaa aivan ihanalta. :)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat