Olen Riika, vähän päälle kolmekymppinen (okei, 32 vuotias) tamperelainen joogahullu luonnokosmetiikkafani. Perheeseemme kuuluu kolme lasta, mies ja koira. Asumme vanhassa omakotitalossa, joka alkaa olla meille auttamatta liian pieni. Taloa on remontoitu enemmän kuin laki (mies) sallii ja lisää on tulossa laajennushaaveiden joskus toivottavasti toteutuessa. Rakastan sisustella kotia ja vaihtaa huonekalujen sekä tavaroiden paikkoja. Kallista designia ei tästä talosta löydy, mutta Ikeaa sitäkin enemmän! Kotoisa fiilis ja turkoosin sävyt ovat minulle tärkeitä.

Minun lisäkseni täällä meillä asustelevat ekalauokkalainen neitokainen, kolmevuotias pikkupoika, yksivuotias "vauva" sekä rakas mieheni. Jo varttuneen miehen ikään ehtinyt, karvainen, villakoirakaverikin meiltä löytyy! Aiemmin koiria meillä oli kaksi, mutta vanhempi ranskanbulldog-herra jouduttiin lopettamaan reilu vuosi sitten. Hän teki lähtemättömän vaikutuksen kaikkine ominaisuuksineen!

Koti Kumpulassa -blogin kirjoittelun aloitin odottaessani aivan loppumetreillä nyt jo kolmevuotiaan pikkupojan syntymää, joten ihan uusi blogi ei ole kyseessä. Aiemmin kirjoittelin Lilyssä, mutta nyt intoa täynnä siirryin tänne MeNaisten Blogiyhteisöön. Blogini kaikki aiemmat jutut voi helposti lukea täältä ja toivon, että viihdyt matkassa edelleenkin. Tykkään saada kommentteja ja pyrin aina vastaamaan kaikille. Ollaan siis yhteyksissä!

 

-R

 

Bloglovin

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat