Ihanaa aattoiltaa kaikille! Meillä on jouluaattoa vietetty rennoissa merkeissä eikä stressistä tai kireistä pinnoista ole ollut tietoakaan. Aamulla avattiin kuusen alta ensimmäiset paketit ja syötiin joulupuuroa. Katseltiin telkkarista jouluohjelmia ja tietenkin Joulupukin Kuumaa linjaa.

Tein aamupäivällä joogan kun mies kävi lasten kanssa kävelyllä. Sitten oli joulusaunan vuoro ja vaihdettiin päälle jouluvaatteet. Pöytä katettiin koreaksi ja läheisiä tuli meille syömään. Jaettiin lahjat ja siinähän sitä touhua sitten riitti! Juotiin kahvit ja osa porukasta lähti käymään hautausmaalla.

Pihalla poltettiin vielä jätkänkynttilää ja vieraat lähtivät kotiin. Lapset touhuilivat lahjojensa kanssa ja menivät vieläpä melko hyvissä ajoin nukkumaankin! Koululainen toki sai luvan valvoa pidempään huoneessaan. Me söimme miehen kanssa blinejä iltapalaksi ja ajattelin vielä vähän maistella suklaata.

 

 

Huomenna menemme miehen sukulaisille syömään ja luvassa on ihanan kiireetön päivä. Toivottavasti lapset nukkuisivat vähän normaalia pidempään aamulla! Voi kyllä hyvin olla, että eivät he sitä malta tehdä vaan on kiire lahjojen pariin.

Minun Jouluni on kiitollisuuden, rakkauden ja läheisten juhla. Minulle on tärkeää olla rakkaiden ja läheisten kanssa sekä nähdä ilo varsinkin lasten kasvoilla. Se on korvaamatonta ja saa aikaan minussa suunnattoman kiitollisuuden tunteen!

Hyvää Joulua jokaiselle!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram