Viides päivä joulukuuta ja meillä alkaa olla jo koristelupuoli sekä joulufiilis kohdillaan! Vielä on pari viikkoa aattoon, mutta me todellakin tykätään joulusta! Tonttukin oli jo tuonut ekan paketin kuusen alle ja kirjeitä on jätetty puolin ja toisin.

 

 

Mutta eihän se nyt niin ole, että ne koristeet joulun tekevät vaikka minuun ne kyllä joulumieltä tuovatkin. Ihan eri fiilis olisi, jos edelleen rämmittäisiin tätä pimeintä kautta ilman jouluvaloja tai -koristeita. Tunnelma on niin paljon lämpimämpi ja kotoisampi kun joulukoristeet ovat paikoillaan ja valoja vähän jokapuolela. Huomasitteko muuten meidän takapihan terassilla asustelevan poron? Arvatkaa tykkääkö lapset! Uudella terassilla oleva valaistu kuusikin on aika ihana ihan aikuisenkin mielestä.

Joulu on ihanaa yhdessäolon aikaa! Ihanaa kun on lomaa ja sadaan olla yhdessä perheen kanssa. Ei ole kiire minnekään. Huomenna vieteään Itsenäisyyspäivää ja se katkaisee tämän viikon mukavasti. Sitten on enää kaksi kokonaista viikkoa ja on jouluaatto. Nopeasti se taas sieltä tulee ja pian onkin jo uusivuosi. Sitten nämä päivätkin alkavat pidetä ja valoa on taas ihan huomaamatta yhä enemmän ja enemmän. Kyllä se tämäkin kaamosaika taas tästä!

 

-R

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat