Yhteistyössä Weleda / Sugar Helsinki
*tuote saatu blogin kautta

 

Nyt löytyi oikea helmi kuivalle ja karhealle iholle! Luonnokosmetiikan supervoiteeksikin tituleerattu Weledan Skin Food* -voide on aivan omaa luokkaansa hoitamaan, suojaamaan, korjaamaan sekä pehmentämään esimerkiksi minun rutikuivia käsiäni sekä lasten kuivia kohtia iholla. Aivan mahtava löytö!

 

 

Skin Food on täysin luonnollinen voide ja se sisältää rauhoittavaa manteliöljyä, vahvistavaa auringonkukkaöljyä, antioksidantteja runsaasti sisältävää rosmariinia, kutinaa rauhoittavaa keto-orvokkia sekä ihoa korjaavaa kehäkukkaa. Tähän mennessä itse olen käyttänyt tuotetta käsivoiteena, jalkavoiteena yöksi, huulille sekä lasten iholle satunnaisiin ihottumakohtiin ja rohtumiin. Tuote on ollut aivan täydellinen. Jopa minun rutikuivat käteni alkavat näyttää pikkuhiljaa jokseenkin normaaleilta! Voiteesta jää iholle miellyttävä tunne ja se jättää iholle suojaavan kerroksen. Voisin myös kuvitella käyttäväni sitä dekolteelle ja sitten joskus kesällä säärille luomaan ihanaa hehkua.

 

 

Skin Foodin koostumus on hyvin Bepanthenmainen ja itseasiassa minä hoksasin käyttäväni voidetta juuri niin kuin käytän Bepanthenia. Ja Bepanthenhan on sellainen voide, jota on pakko olla aina kaapissa, sillä meidän perheessä ainakin se on varsinainen yleisvoide, joka käy kaikkiin ihovaurioihin koko perheelle. Tästä lähtien Skin Food on lunastanut meidän perheen Bepanthenin paikan. Sen verran hyvältä se on meidän ihoillamme tuntunut!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram