Kirjoittelen blogiin usein DIY-kosmetiikkaohjeita ja kerron testaamistani luonnonkosmetiikkatuotteista. Tietyt tuotteet ovat sellaisia, jotka teen aina itse ja osa taas on niitä, joita käytän ns. suoraan purkista. Ehkä hieman huono sanonta, sillä kyllähän itsetehtyjäkin tuotteita käytetään suoraan purkista, mutta niissä on omat näppini pelissä siinä välissä ennen purkkiin päätymistä.

 

 

Nämä tuotteet teen itse:

 

 

Nämä tulevat suoraan purkista:

*) tuotteet saatu, mutta hyviksi koettu

 

 

Teen siis paljon kosmetiikkaa itse, mutta paljon on sellaisia, jotka ovat ihan valmistuotteitakin. Linkitin edelliseen listaan omia ohjeitani kosmetiikan tekoon ja sitten niitä minulla käytössä olevia tuotteita eli jos kiinnostaa niin ei muuta kuin klikkailemaan! Tähdellä merkatut tuotteet olen saanut, mutta ne ovat olleet niin hyviä, että ovat jääneet vakkarikäyttöön.

Minulla on tällä hetkellä käytössä luonnonkosmetiikkaa kaikki kosmetiikka meikkituotteita lukuun ottamatta. Niissä minulla on vielä käytössä synteettiset kulmavärit sekä luomivärit, sillä ne eivät ole vielä päässeet loppumaan. Mutta kun loppuvat, ostan tilalle luonnonkosmetiikkaa, joka toimii ihan yhtä hyvin kuin synteettinenkin.

Luonnonkosmetiikkaan ja kotikosmetiikkaan olen siirtynyt siksi, että haluan vähentää omaa ja perheeni kemikaalikuormaa. Haluan välttää turhia säilöntä- ja lisäaineita ja haluan, että iholleni levittelemät tuotteet ovat mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia.

 

-R

 

Kommentit (2)

Hilsen fra Oslo
1/2 | 

Hei vaan Oslosta, olen lukenut blogiasi aina sillöin tällöin. En koskaan kirjoittanut....Kiva blogi sulla, kivoja ja rehellisiä ajatuksia asioista. Tykkään siittä että, uskaltaa olla rehellinen. Se on vaikeampaa kuin olla jotain muuta kun muut haluavat. Olen lukenut sun vanhempia postauksia, ja ihastuin todella. Kivoja vinkkejä luonnon kosmetiikasta, ei saa Oslosta. Mut ehkä netistä.🤔🤔Hauskaa illan jatkoa! Ja kiitos rehellisistä ja omakohtaisista postauksista😀😃😄

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos kauniista sanoistasi ja ihanaa kun kirjoitit! :) Toivottavasti löydät sieltä myös luonnonkosmetiikkaa tai tosiaan saat tilattua netistä.

Mukavaa illanjatkoa sinulle sinne Osloon myös!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat