Olohuoneen niin sanottu kasvinurkkaus tv-tason vieressä on saanut myös päivitystä osakseen tässä sisustusmyllerryksessä. Sain lapsilta ja mieheltä todella ihastuttavat kookospähkinöiden kuorista tehdyt rasiat, joihin ihastuin aivan välittömästi! Ne ovat mielestäni todella ihastuttavat ja tuovat kotiin juuri sitä persoonallisuutta, josta niin kovasti sisustushommissa tykkään.

Nurkkaus sai myös valkoisen, metallisen, kukkatelineen, jonka yksi lapsista osti lähi-Cittarin Kristyle -sisustusliikkestä. Hän oli aiemmin saanut oman kasvin, jota nyt innokkaasti hoitaa sekä kasvattaa ja sehän tottakai pääsi uuteen kukkatelineeseen. Kukkateline on kyllä minunkin mielestäni hieno ja sopii olohuoneeseen hyvin rosi hyvin!

 

 

Jukkapalmun kori on ehkä palmulle liian pieni ja ostinkin sille uuden terrakottaruukun, johon se pitäisi istuttaa. Nyt se on pienessä muoviruukussa tuolla korin sisällä. Täytyy miettiä, josko vähän jäjestelisi kasvien koreja uudestaan ja saisi jukkapalmullekin hieman isomman korin.

Olen nimittäin kovasti tykästynyt näihin isompiin kasveihin koreissa. Ruokailutilan peikonlehtikin on tosi kivan näköinen omassa korissaan ja mietinkin, että vaihtaisin sen sekä tämän olohuoneen jukkapalmun korit keskenään. Täytyy hieman testailla kunhan saan ensin tuon palmun ruukun ja mullan vaihdettua.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat