Kun kerran olohuoneen yleisvalaistus saatiin kuntoon, jatkettiin keittiöön. Tykkäsin tosi palon keittiön entisistä valaisimista, mutta jälleen kerran meidän matala huonekorkeus sai aikaan sen, että riippuvalaisimet olivat pidempien tiellä. Minä kyllä mahduin hyvin niiden alta kulkemaan, mutta pakko myöntää, että aika paljon avarampi vaikutelma on tämän Ikean Nymåne -valaisimen kanssa kuin ennen.

 

 

Kuten täällä kirjoittelin, poden pienoista kriisiä keittiön kanssa ja mieleni tekisi laittaa kaappien ja laatikoiden ovet uusiksi. Mitään järkevää syytä ei ole, mutta mieli vaan tekisi. Parempi valaistus nyt onneksi helpottaa keittiön pimeysongelmaa ja avartaa vaikutelmaa, joten toivottavasti pääsisin nyt tämän muutoksen avulla keittiökriisini yli kunnialla ja ilman sen suurempaa kuluerää!

Välitilasta, laatoista, tasoista, saarekkeesta sekä sen baarijakkaroista tykkään tosi paljon ja vanha mattokin tuntuu sopivan keittiöön ihan mukavasti. Mutta ehkä nyt ei ole se oikea aika miettiä kaapinovien vaihtoa kun kuitenkin se laajennuskin on jossain kohtaa ajankohtainen eikä meillä vielä ole suunnitelmia sen varalle. Ties vaikka keittiön paikka ei enää olekaan tämän hetkisessä keittiössä.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram