Extempore-piipahdus Tigeriin ja sitäkin extemporempi löytö keittiöön! Nimittäin aivan hurmaavan pehmeä, mustavalkoinen, räsymatto. Mitoiltaan ihan täydellinen meidän erikoisen malliseen keittiöön ja mustavalkoinen väritys raikastaa kivasti tuoden ryhtiä keittiöön.

 

 

Hintaa matolla oli 15 euroa ja toivon kovasti, että se kestää konepesun sitten kun se likastuu ja molemmat puolet on käytetty. Keittiön matto on hyvä ainakin meillä olla pestävää sorttia, sillä siihen tuppaa roiskumaan ja tippumaan milloin mitäkin. Tiger muuten on kyllä aivan varmasti yksi parhaista kaupoista, joita tiedän. Siitä ei pääse mihinkään! Aina löytyy vaikka mitä ostettavaa.

 

-R

 

Kommentit (4)

Jenna
Liittynyt5.6.2017
1/4 | 

No ompa kiva! Mä olen myös kaivannut meidän pieneen keittiöön jonkinlaista mattoa, mutten ole löytänyt mistään sopivaa ja toisaalta en edes tiedä kuinka käytännöllinen sellainen loppupeleissä olisi. :)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos, tykkään kanssa kovasti! :) Keittiön matto on kieltämättä vähän niin ja näin, mutta meillä ainakin on sen verran viileät lattiat varsinkin talvella, että on ihan mukava kun matto lattiassa keittiössäkin.

-R / Koti Kumpulassa

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Haha, kuulostaa hyvinkin järkevältä! ;) Meillä on pöydän alla tumma matto, mutta kyllä sekin melko likaiselta näyttää.

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat