KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) liput saatu

 

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi saan arpoa lukijoideni kesken kaksi avec-lippua* 2.-3.3.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla seitsemättä kertaa järjestettäville Joogafestivaleille. Kyseessä on pohjoismaiden laajin jooga- ja hyvinvointitapahtuma, joka kokoaa saman katon alle jooga-, mindfulness- ja meditaatioyhteisöt sekä eri hyvinvointialojen yrittäjät.

Kun vilkaisee näytteilleasettajien listausta, selviää nopeasti, että kyseessä ei ole vain joogafestivaalit, vaikka nimi niin antaakin ymmärtää. Kyseessä on todellakin hyvinvointitapahtuma, jonka tarjonta on varsin laaja. Käy ihmeessä sivuilla ihastumassa tarjontaan ja tule takaisin osallistumaan arvontaan!

Itse sain myös liput* Joogafestivaleille ja aion osallistua molempina päivinä joogatunneille sekä myös kiinnostaville mindfulnesstunneillekin. Varmasti myös luentoja tulee kuunneltua. Tarjolla on muuten erittäin laaja valikoima tunteja sekä luentoja ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan ohjelmaan Joogafestivalin sivuilla.

 

 

Joogafestival vaikuttaa erittäin kiinnostavalta tapahtumalta ja todellakin kokoaa yhteen huippujoukon hyvinvointia. Näytteilleasettajia on yhteensä noin 140 ja heidän joukossaan on niin tuote- kuin palvelutarjontaakin. Täältä pääset katsomaan tämänhetkisen näytteilleasettajien listauksen ja minuun se ainakin teki vaikutuksen. Mukana on monia kiinnostavia tahoja!

Mutta sitten siihen arvontaan. Saan arpoa Joogafestivaleille (2.-3.3.2019 Helsingin Kaapelitehdas) kaksi avec-lippua voittajien itse valisemalle päivälle. Arvonta suoritetaan ystävänpäivänä 14.2.2019 klo 21.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko sähköpostilla tai Facebookin kautta. Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi ja liput on saatu Joogafestivaleilta.

 

 

Arvon tämän postauksen kommentoijien kesken yhden avec-lipun* ja toisen avec-lipun* arvon sitten Facebookin puolella. Facebookissa pystyt osallistumaan tuotepaketin arvontaan tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook-sivusta sekä sinne sivun alkuun kiinnitetystä julkaisusta. Kommentoi julkaisuun myös kenen kanssa lähtisit Joogafestivaleille.

Muista siis Facebookin puolella tykätä koko Koti Kumpulassa -blogin sivusta sekä myös kiinnitetystä julkaisusta ja kommentoida kenet ottaisit mukaan niin olet mukana lippujen arvonnassa. Täällä blogin puolella riittää, että kommentoit alle olevasi arvonnassa mukana.

Molempiin arvontoihin saa ja toki kannattaakin osallistua! Kommentoi siis alle, jos olet mukana ja / tai käy Facebookissa tykkäilemässä ja kommentoimassa. Onnea arvontaan!

 

-R

 

Kommentit (40)

Vierailija
3/40 | 

Tällä hetkellä olisi niin ihana voittaa liput. Uskon että se olisi juuri sitä mitä nyt kaipaisin🙌🏻

Seena
5/40 | 

Jooga on viimeisen vuoden ollut enemmän elämässä mukana kuin aikaisemmin, joten festareille olisi mukava lähteä juhlistamaan tätä matkaa.

Kaisu
11/40 | 

Meitä olisi kaksi joogauntuvikkoa Oulusta, haluaisimme lähteä mukaan Joogafestivaaleille.  

Jonnasti
15/40 | 

Olen ehtinyt vasta vuoden joogata ja nyt ollut taukoa koska tulin raskaaksi :) nyt olisikin aika aloitella taas :)

MarjaPAK
17/40 | 

Mukana! Olen aloittelemassa joogaa uudelleen raskauden jälkeen. Ystävä Niina lähtisi mukaan <3

Miia
19/40 | 

En oo käynyt ja montaa kertaa ollut mielessä että pitäis... Kaveri lähtisi mukaan

Nia
32/40 | 

Todellista laatuaikaa viettäisin, rauhoittuisin ja nauttisin messuilla hyvän ystävän seurasta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram