Nyt seuraa kunnon pläjäys itsetehtyjä joululahjoja viime vuosilta! Tai ideoita itsetehtyihin joululahjoihin, jotka olen tässä viime vuosien aikana tehnyt. Ajattelin koota yhteen postaukseen monta aiempaa postaustani ja ne pääsee lukemaan näppärästi klikkaamalla tai koskettamalla linkkiä.

 

1. Itsetehty pyykkietikka. Pyykkietikka on oiva joululahja! Se on helppo ja nopea tehdä ja eikä vaadi suuria investointeja!

2. Hunaja-kaurapalasaippua. Melt & Pour -saippuamassasta saippuan teko on helppoa ja saippua on heti käyttövalmista.

3. Hiukset silottava hiushuuhde. Omenaviinietikkapohjainen hiushuuhde silottaa hiukset ja jättää ne helposti käsiteltäviksi sekä kiiltäviksi.

4. Kanelinen manteli-kahvipalasaippua. Saippua valmistuu hetkessä Melt & Pour -saippuamassasta, tuoksuu hurmaavalle ja on heti käyttövalmista.

5. Laventeli-piparminttuvartalovoi. Vartalovoi tuoksuu hurmaavalle ja hoitaa ihoa tehokkaasti.

6. Kaneli-inkivääripalasaippua. Melt & Pour -saippuamassasta syntyy nopeasti ihanan jouluisen tuoksuinen palasaippua, joka on heti käyttövalmis.

7. Tehokas deodotanttipala. Itsetehty deodorantti on oiva lahjavinkki varsinkin luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille.

8. Itsetehty olutsaippua. Oluen ystävälle sopii lahjaksi mainiosti Melt & Pour -saippuamassasta tehty, heti käyttövalmis, palasaippua.

9. Itsetehty palasaippua likaisille käsille. Aktiivihiiltä sisältävä, Melt & Pour -saippuamassasta valmistuva, palasaippua on helppo tehdä ja heti käyttövalmis.

10. Itsetehdyt kynttilät. Soijavahasta valmistetut kynttilät ovat ihana lahjaidea ja ne on myöskin helppo tehdä kotona.

11. Syötävän ihanat piparisaippuat. Nämä hurmaavat saippuat valmistuvat Melt & Pour -saippuamassasta ja ovat oikeasti tosi helppo tehdä. Ne ovat myös heti käyttövalmiita!

 

Ihanaa kun pian on joulu! 

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram