Olohuoneen sisustuksessa on nyt tapahtunut ja paljon! Ikeasta  löytyi täydellinen lisä meidän Lisabo Sohvapöytään  kun ostin sieltä HAY:n  suunnitteleman Ypperlig Sohvapöydän  ja laitoin sen meidän varsinaisen sohvapöydän alle. Pikkupöytä on hyvä lisä sohvapöydän kaveriksi, sillä se toimii kaukosäätimien ja lehtien säilytyksessä vähän kuin laatikkona sohvapöydän alla.

Pikkupöydälle mahtuu hyvin muutama kirja, kaukosäätimet sekä kosteuspyyhepaketti. Kaukosäätimet sekä peppupyyhkeet ovat piilossa ja esimerkiksi sisustuskirja saakin hieman näkyä ja kutsua lukemaan. Tykkään Ypperligistä todella paljon, sillä minun mieleeni on juuri tuo massiivikoivun ja teräksen yhdistelmä. HAY iskee minuun muutenkin ja tämä pöytä kyllä oikein kunnolla!

 

 

Sain äidiltä meille juuri täydellisen, neulotun, viltin, jossa yhdistyy hyvin näitä meidän olohuoneen värejä. Se on ihanan muhkeaa neulosta ja sopii kyllä meidän olkkarin sohvalle kuin nenä päähän. Sohvakuumekin on muuten jo hellittänyt hieman eli ehkä nämä minun pienet uudistukseni ovat tuottaneet toivottua tulosta, sillä edelleen on Söderhamn  talossa!

 

 

Sain muuten tuon kaktusjulisteenkin kehystettyä vihdosta viimein ja jopa kiinnitin sen paikoilleenkin. Nyt minullakin on oma kasvitaulu kasvitikkaiden päällä. Tikkaat kaipaavat vielä muutaman kasvinalun, mutta onneksi äiti lupasi antaa pistokkaita. Täytyy vain valita sellaisia kasveja, jotka eivät tarvitse paljonkaan valoa, sillä hieman pimeähän tuo paikka on kasveille. 

 

 

Tosiaan, muutama kasvi lisää niin alkaa näyttää jo kodikkaalta! Tykkään kovin paljon kasvien tuomasta tunnelmasta sisustuksessa. Ne tuovat aivan ihanasti eloa kotiin ja toki myös tekevät hyvää huoneilmalle. Meillä myös keskimmäinen lapsista tykkää kovasti kasveista ja viimeksi tänään muistutti, että kukkia pitäisi varmaan taas kastella sekä antaa vähän lannoitettakin.

 

-R

 

Kommentit (10)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Munkin mielestä se on aivan ihana! Moni muukin kyseisen malliston tuotteista miellyttää mun silmää tosi paljon, mutta meilläkään ei nyt ole oikein tarvetta millekään muulle. Ruokapöytä esimerkiksi on sellainen, jonka voisin ihan hyvin ottaa meille! ;)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram