Me lähdetään ihan just kaksin reissuun! Ensin vaan koitetaan nukkua yö (todellisuudessa varmasti itketään hampaita niinkuin nyt pari viikkoa on yöt tehty) ja aikaisin aamulla yritän pakata kaikki mahdolliset tavarat laukkuun miehen mukaan, jotta minun ei tarvitse raahata niitä ympäri Tamperetta ja aina Helsinkiin asti. Koululainen menee kouluun ja me hoidetaan pikkusten kanssa sillä aikaa arjen perusjutut ja pakataan lasten tavarat mammalan yökyläilyä varten.

SItten pakataan kamat autoon ja haetaan poikkeuksellisesti koululainen koulusta, sillä menemme suoraan influenssarokotuksille heti koulun jälkeen. Siellä sitten huudetaan olan takaa ja jatketaan matkaa suoraan mammalaan. Pieni briiffaus äidille lasten jutuista ja heipat ihanuuksille. Sitten kiireellä kohti juna-asemaa ja suunta Helsinkiä kohti. Siellä pitäisi treffata mies ja lähteä kohti Tallinnaa. Ihan kaksin kahdeksi yöksi!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram