Suolakuorinta kuuluu ehdottomiin ihonhoitorutiineihini ja jos syystä tai toisesta sitä ei tule käytettyä, sen kyllä huomaa kun nestettä alkaa kertyä varsinkin reisiin. Suolakuorinta siis saa nesteet sekä kuona-aineet tehokkaasti liikkeelle ja jättää ihon kosteutetuksi kun koostumuksen jättää hieman öljyiseksi.

Suolakuorintaa varten tarvitaan pohjaöljyjä, ruususuolaa (Himalajan suola) sekä eteerisiä öljyä. Minä käytän pohjaöljyina, manteliöljyä, makadamiapähkinäöljyä, avokadoöljyä sekä oliiviöljyä. Sekoitan niitä jokaista suurinpiirtein saman verran, lisään Young Livingin eteeriset öljyt välillä tuoksutellen ja sekoitan hyvin. Sitten vain lisään suolaa niin, että kuorinnan koostumus miellyttää.

 

 

Minä käytin eteerisistä öljyistä tällä kertaa Rosemaryä, Lemonia, Tea Treetä sekä Copaibaa. Rosmariini antaa energiaa ja virkistää, se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Sitruuna myöskin kirkastaa sekä virkistää ihoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Teepuuöljy auttaa ihotulehduksiin ja ärsytyksiin. Copaiba puolestaan rauhoittaa ja vahvistaa ihoa.

Itse tykkään jättää koostumuksen melko öljyiseksi, jotta iho ei tarvitse lisäkosteutusta enää suihkun jälkeen. Tämä suolakuorinta on se tuote, johon minä olen ihan täysin jäänyt koukkuun ja tykkään vaihdella eteerisiä öljyjä joka kerralla.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram