Kirjoittelen paljon DIY kosmetiikasta ja onnistumisista sen saralla. Nyt kuitenkin haluan antaa esimerkin, että aina ei mene nämäkään hommat ihan nappiin.

 

 

Tarkoitus oli tehdä shampoo sekä hoitoaine ja seurasin Pinterestistä löytämiäni ohjeita mielestäni ihan riittävän tarkasti. No oikeastikaan en, sillä myönnän, että aikalailla summassa lorauttelin shampoopulloon castile -saippuapohjaa, keitettyä vettä, hunajaa, risiiniöljyä ja eteerisiä öljyjä. Hoitoainepulloon kaatelin keitettyä vettä, valkoviinietikkaa, hunajaa, pikkutipan risiiniöljyä ja eteerisiä öljyjä.

Ei muuta kuin tyytyväisenä ja ennen kaikkea itsevarmana suihkuun. Jo shampoota huuhdellessani tuntui melko klähmäiseltä eikä hoitoaineeksi kutsumani litku tilannetta yhtään helpottanut. Suihkun jälkeen hiukset vaan letille ja kattellaan tilannetta sitten aamulla. No joo. Aamulla kuiva tukka näytti tältä: 

 

 

Oh dear. Ei mennyt ihan nappiin. Mies sanoi, että näytin pari viikkoa pakolaisleirillä olleelta. Ei muuta kuin uudestaan pesulle! Että ei ne DIY kosmetiikkareseptitkään aina ihan menestyksekkäitä ole.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat