Kirjoitukset avainsanalla herkkuhimo

 

Minulle iskee aika ajoin akuutti herkkuhimo. Silloin on pakko saada jotakin hyvää ja makeaa! Tällä kertaa herkkuhimon taltuttamiseen käytettiin banaania. Ihan pelkkä banaani ei riittänyt, vaan maustoin sekä paistoin sen ja söin sitten maustamattoman jugurtin kanssa.

Paistettu banaanihan on todella makeaa, joten jugurtti sopi sen kanssa hyvin. Olisin halunnut syödä herkkuni Juustoportin Hyvin- mangojugun kanssa, mutta meillä ei sitä ollut, joten ei auttanut muu kuin tyytyä maustamattomaan. Hyvin -jugurtit ovat ihan huippuhyviä eikä niihin ihan oikeasti ole lisätty sokeria eikä toisaalta myöskään makeutusaineita!

 

 

Paistetut banaaniviipaleet

1 annos

1 banaani
1 rkl intiaanisokeria
0,5 tl kanelia
Oivariiniä paistamiseen

Sekoitin intiaanisokerin ja kanelin laakeassa astiassa. Viipaloin banaanin neljään osaan ja pyörittelin viipaleet kaneli-sokeriseoksessa.

Paistoin viipaleita pannulla Oivariinissä kunnes ne olivat sopivan kullanruskeita. Söin tosiaan banaanit maustamattoman jugurtin kanssa ja makeanhimo todellakin sai kyytiä!

 

 

Paistetut banaaniviipaleet eivät meillä maistu lapsille, mutta minun makuuni ne kyllä ovat! Ne ovat myös oiva tapa käyttää hyödyksi tummuneet banaanit, joita meillä ainakin silloin tällöin hedelmäkorista löytyy.

Ihanaa joulunaikaa jokaiselle!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram