Kirjoitukset avainsanalla mineraalimeikkipohja

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
tuotteet saatu pr-näytteenä

 

Olen ihastunut mineraalimeikkipohjiin näköjään vallan! Käytössäni on nyt meinaan jo toinen mineraalimeikkipohja putkeen ja tätä nykyistä olen kerennyt testaamaan jo muutaman kuukauden ajan. Voin siis todeta, että kyseessä todellakin on huippuhyvä meikkipohja ihan mahtavalta, kotimaiselta, Korento by Flow Cosmeticsilta.

Olen Korento Seerumimeikkivoidetta testannut myös ja sen pohjalta uskalsin odottaa, että tämäkin meikkipohja varmasti on hyvä. Ja niin tosiaan oli! Korento Mineraalimeikkipohjan kaveriksi valitsin vielä Viimeistelypuuterin, jonka ajattelin pitävän esimerkiksi peitevoiteen paikoillaan silmänalusillani.

Korento by Flow Cosmetics tosiaan on täysin kotimainen, luonnollinen ja erittäin korkealaatuinen meikkisarja. Korennon tuotteissa käytetään vain sertifioidussa luonnonkosmetiikassa sallittuja ainesosia ja raaka-aineet ovat joko luomua, villinä kasvaneita tai Cosmos-luonnonkosmetiikkasertifikaatin hyväksymiä. 

 

 

Korento Mineraalimeikkipohja

Korento Mineraalimeikkipohja on uskomattoman kevyt ja hengittävä, mutta kuitenkin siitä saa kerroksia lisäämällä hyvinkin peittävän meikkipohjan. Se peittää hyvin ihon punaisuutta ja tasoittaa sen värieroja. Ihon pinta jää hyvin sileäksi, mutta kuitenkin todella luonnonllisen näköiseksi ja tuntuiseksi.

Annan kosteusvoiteen imeytyä puhtaalle iholle hyvin ennen kuin levitän sille meikkipohjan. Koputtelen Korento Mineraalimeikkipohjaa hieman kanteen ja pyöräytän kabukisivultimen siinä. Levitän meikkipohjan kasvoille pyörivin liikkein ja otan tarvittaessa kannesta lisää meikkipohjaa siveltimeen.

Olen tykännyt käyttää pientä kabukisivellintä, sillä saan sen avulla hyvin Mineraalimeikkipohjan levittymään kaikkialle kasvoille. Tykkään, että Korennon Mineraalimeikkipohja jättää kasvot ihanan luonnollisen ja raikkaan näköiseksi. Mielestäni meikkipohja ei saa olla liian pakkelimainen vaan tykkään enemmän kevyestä, luonnollisesta lopputuloksesta.

Korennon mineraalimeikkipohjan sävyksi valitsin lukuisien eri vaihtoehtojen joukosta sävyn Cool 02 ja se on ollut talvi-iholleni varsin sopiva. Meikkipohjan jälkeen levitän peitevoiteen sinne, missä sitä kaivataan eli yleensä yksittäisten näppyjen päälle sekä tummille silmänalusille. Kiinnitän peitevoiteen sitten Korento Viimeistelypuuterilla.

Korento Mineraalimeikkipohjasta voit lukea lisää täältä, Flow Cosmeticsin sivuilta.

 

 

Korento Viimeistelypuuteri

Korento Viimeistelypuuteri jättää ihon mattapintaiseksi ja todella sileäksi. Se kiinnittää meikkivoiteen, pitää meikin paikoillaan ja ihon kiillon kurissa. Viimeistelypuuteri on sävytön ja sen koostumus on täysin luonnollinen, talkiton ja läpikuultava eikä se tuki ihohuokosia. Viimeistelypuuterin aktiiviaineena on satiininpehmeä ja erittäin hieno, sertifioitu luomuriisi.

Itse käytän Viimeistelypuuteria oikeastaan vain silmänalusille ja yläluomille. Silmänalusilla se kiinnittää peitevoiteen paikoilleen ja yläluomilla se hillitsee luomien rasvoittumista. Näin myöskään ripsiväri ei pääse leviämään. Saatan sipaista Viimeistelypuuteria myös yksittäisten näppyjen päälle, jos olen niitä peitellyt peitevoiteella.

En käytä Viimeistelypuuteria kasvoilla kauttaaltaan, sillä Mineraalimeikkipohja on riittänyt pitämään ihon kiillon kurissa. Viimeistelypuuteri varmasti toimii kyllä hyvin esimerkiksi meikkivoiteen tai BB-voiteen kanssa, jos iholla on taipumus kiiltelyyn. Olen levittänyt Viimeistelypuuterin leveällä, isohkolla, siveltimellä ja se on toiminut hienosti kyseiseen tarkoitukseen.

Korento Viimeistelypuuterista puolestaan löytyy lisää täältä, Flow Cosmeticsin sivuilta.

 

Kasvoilla Korento Mineraalimeikkipohja, silmänalusilla peitevoide ja Korento Viimeistelypuuteri
Kasvoilla Korento Mineraalimeikkipohja, silmänalusilla peitevoide ja Korento Viimeistelypuuteri

Arkimeikki valmistuu muutamassa minuutissa.
Arkimeikki valmistuu muutamassa minuutissa.

 

Ylemmissä kuvissa on pelkästään meikkipohja ja tykkään kyllä, että se on hyvin luonnollinen. Viimeistelypuuterin jälkeen on ripsien taivutuksen ja ripsivärin vuoro. Kulmiin en tarvitse meikkiä, sillä niiden microblading on vielä niin hyvässä kunnossa. Lopuksi hieman aurinkopuuteria varjostuksiin ja viimeisenä poskipuna.

Alemmissa kuvissa on perus arkimeikkini, jonka tekemiseen menee muutama minuutti. Kuten jo moneen otteeseen on tullut todettua, meikki saa arkena varsinkin olla luonnollinen. Juhlaan tai muuhun erityiseen tilaisuuteen on sitten mukavampi panostaa ja käyttää enemmän aikaa meikkaamiseen.

Ihanaa viikkoa jokaiselle!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Olen kuullut hurjan paljon hyvää amerikkalaisesta Hynt -luonnonkosmetiikkamerkistä ja varsinkin sen Duet Perfecting Concealer -peitevoiteesta. Päädyinpä sitten testaamaan sen lisäksi myös Hyntin Velluto Pure Powder Foundation -meikkipohjaa, Lumiere Radiance Boosting Powder -korostuspuuteria sekä Finale Finishing Powder -viimeistelypuuteria.

Tilasin siis Hyntin Discovery Kit -tutustumispakkauksen, joka on mahtava tapa tutustua Hyntin tuotteisiin. Matkakokoisia Velluto Pure Powder Foundation -meikkipohjia oli pakkauksessa kahden sävyisenä ja Lumiere Radiance Boosting Powder -korostuspuuteri sekä Finale Finishing Powder -viimeistelypuuteri olivat näytekokoisina, mutta kuitenkin hyvin riittävinä!

Discovery Kit -pakkauksessa oli myös normaalin kokoinen Duet Perfecting Concealer -peitevoide, joka oli se minun pääsyyni tutustua Hyntiin. Pakkaus sisälsi myös kabukisiveltimen meikkipohjan levitystä varten, mutta minä en siitä oikein tykännyt, joten kuvissa esiintyvä sivellin ei ole pakkaukseen kuuluva.

Tutustumispakkausta on saatavilla useissa eri sävyissä, joten jokaiselle ihonsävylle löytyy varmasti omansa. Omani tilasin täältä, Bellevillen nettikaupasta.

 

 

Velluto Pure Powder Foundation -meikkipohja

Velluto Pure Powder Foundation -meikkipohjaa kopautetaan kannen sisäpuolelle ja levitetään siitä iholle kabukisiveltimellä. Sen luvataan kosteuttavan ihoa sekä vähentää sen punoitusta. Sen kerrotaan myös tasoittavan ihonväriä pitäen ihon ravittuna koko päivän. Sen ei myöskään pitäisi tukkia ihohuokosia.

Minun valitsemassani pakkauksessa oli meikkipohjan sävyt Light Beige ja Medium Beige. Medium Beige on talvi-iholleni liian tumma, mutta Light Beige on juuri sopiva. Meikkipohja on helppo levittää iholle kabukisiveltimellä, mutta itse on tykännyt kabukisiveltimestä, joka pakkauksen mukana tuli. Otinkin käyttööni minulla entuudestaan olleen siveltimen ja se toimii hyvin.

Velluto Pure Powder Foundation -meikkipohja sisältää sekoituksen ihoa uudistuvia ja parantavia orgaanisia uutteita sekä -öljyjä. Meikkipohja ei sisällä titaanidioksidia, vismuttia (Bismuth Oxychloride) tai muita kiisteltyjä ainesosia, kuten talkkia tai nanopartikkeleita. Meikkipohja on kehitetty vaihtamaan sävyä täydellisen sopivuuden takaamiseksi ja sävyt ovat moniulotteisia.

Meikkipohja jättää oman kokemukseni mukaan ihon samettisen mattapintaiseksi ja se pysyy uskomattoman hyvin paikoillaan koko päivän. Kokemukseni mukaan se ei kaipaa viimeistelypuuteria eikä se kuivata ihoa laisinkaan. Meikkipohja ei tunnu iholla ollenkaan ja tykkään siitä, että voin levittää sitä usean kerroksen, jos tarvitsen enemmän peittävyyttä.

Meikkipohja jättää ihon todella luonnollisen näköiseksi vaikka se peittääkin ihon punaisuutta ja tasoittaa ihon sävyä erinomaisesti. Iho pysyy mattapintaisena todella pitkään ja varmasti, jos ei ole taipuvaisuutta ihon rasvoittuvuuteen, se pysyy mattapintaisena koko päivän. Olen ollut tyytyväinen myös siihen, että meikkipohja ei tuki ihohuokosiani eikä se ole iholla pakkelimainen.

 

 

Lumiere Radiance Boosting Powder -korostuspuuteri

Korostuspuuterin luvataan tuovan kasvoille imartelevaa hehkua. Se sisältää runsaasti orgaanisia antioksidantteja ja kasviöljyjä, joten se hoitaa sekä kaunistaa ihoa. Korostuspuuterin luvataan olevan erittäin monikäyttöinen, sillä sitä voi sekoittaa esimerkiksi meikkipohjan sekä kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää sellaisenaan.

Minun tulee korostuspuuteria käytettyä lähinnä juhlissa tai muissa erityistilaisuuksissa, mutta arkena se ei kuulu meikkiini. Se antaa kyllä mukavasti heleyttä ja korostaa kasvojen korkeimpia kohtia. Olen sitä käyttänyt myös luomivärinä ja se on toiminut siinäkin moitteettomasti kun sen on muistanut pohjustaa ja kiinnittää huolellisesti. Varsin monikäyttöinen tuote siis on kyseessä.

 

 

Finale Finishing Powder -viimeistelypuuteri

Puuterin kerrotaan viimeistelevän meikin ja pitävän sen paikoillaan ilman paakkuuntumista tai kuivumista. Translucent Pearl -sävy, joka minun pakkaukseeni kuului, vähentää ihon punaisuutta lisäämättä iholle väriä. Läpikuultava lopputulos toimii parhaiten vaaleammilla ihonsävyillä, kuten juuri minun ihollani.

Minä käytän viimeistelypuuteria Duet Perfecting Concealer -peitevoiteen päällä silmänalusilla, mutta Velluto Pure Powder Foundation -meikkipohjan päälle sitä en tarvitse. Silmänalusilla peitevoide kyllä pysyy paikoillaan, mutta ripsivärini tuppaa leviämään, jos en käytä viimeistelypuuteria.

Viimeistelypuuteria tuli tutusmispakkauksen mukana vain pikkuinen näytekoko, mutta se on riittänyt minulla todella pirtkään. Sitä kun ei tule käytettyä silmänalusille kovinkaan paljoa kerrallaan. Kopsuttelen puuteria hieman kanteen ja levitän siveltimellä varovasti silmänalusille.

Tykkään kun puuteri ei muuta peitevoiteen väriä vaan pitää sen ennallaan ja luo silmänalusille mattapinnan. Vaikka viimeistelypuuteri luokin ihanan mattapinnan, ei se silti kuivu tai kuivata silmänalusia. Silmänaluset eivät jää kuivan tai kiristelevän näköisiksi vaan hieman kuultaviksi, vaikkakin tosiaan mattapintaisiksi. Ripsiväri myös pysyy ripsissä eikä leviä.

 

 

Tykkään pitää arkimeikkini luonnollisena ja hyvän meikkipohjan lisäksi se kaipaa huolellisen ripsien taivuttamisen, ripsivärin sekä poskipunan. Kulmien microblading sekä ripsilinjan täyttö ovat olleet minun aamujeni pelastus, joten arkimeikkini ei tosiaan vaadi mitään muuta kuin meikkipohjan, ripsivärin ja poskipunan. Unohtamatta sitä ripsein taivutusta!

Kirjoittelen vielä oman postauksensa Hyntin Duet Perfecting Concealer -peitevoiteesta, jotta tämä postaus ei veny ihan maratonimittoihin. Nyt toivottelen kaikille kuitenkin mukavaa viikonloppua!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram