Kirjoitukset avainsanalla SodaStream kokemuksia

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
tuotteet saatu
 

Meillä juodaan hiilihapotettua kivennäisvettä monta litraa päivässä. Tai pitää ehkä sanoa, että juotiin, sillä nykyään meillä hiilihapotetaan ihan vain meidän omaa hanavettä SodaStream Source -laitteella.

SodaStream on auttanut meidän perheen eroon siitä pullojen kantamisesta kaupasta kotiin sekä tietenkin vähentänyt hurjan paljon meidän pullonpalautusrumbaa. Enää ei tarvitse kuljettaa montaa kassillista pulloja kauppaan takaisin vaan tosiaan, vesi hiilihapotetaan kotona SodaStream -pulloihin. Vaikkaan, että myös ympäristö kiittää!

Saan yhdessä SodaStreamin kanssa arpoa blogini lukijoiden kesken yhden SodaStream Spirit -laitten ja My Only Bottle -pullon. Ohjeet arvontaan löytyy tämän postauksen lopusta, mutta tässä ensin meidän kokemuksiamme SodaStreamistä. 

 

 

SodaStreamillä eroon pullorumbasta

Alkuun ajattelin, että mitenköhän meidän käy? Totummeko käyttämään SodaStreamiä vai onko meillä vain yksi kodinkone lisää tilaa viemässä keittiön tasolla? Ja toisaalta, maistuisiko hanavesi hiilihapotettuna yhtä hyvältä kuin kivennäisvesi?

Kävi kuitenkin niin, että SodaStream on ollut meillä ihan jatkuvassa käytössä eikä meillä ole ollut tarvetta enää ostaa kuplavettä kaupasta. Suomalainen hanavesi maistuu kuitenkin niin hyvälle ihan jo sellaisenaan, joten onneksi myös hiilihapotettuna se on yhtä hyvää kuin valmiiksi hiilihapotettu kivennäisvesikin.

Olen törmännyt muutamaan otteeseen hanaan asennettaviin vedensuodattimiin ja olenkin miettinyt, että olisikohan sellainen tarpeellinen? Paljon on ollut puhetta vesiputkien huonosta kunnosta sekä niiden likaisuudesta ja itseänikin joskus mietityttää kaikki kemikaalit, joita hanavedessä mahtaa ollakaan.

 

 

Kuinka SodaStream toimii?

SodaStream hiilihapottaa veden hiilidioksidisylinteristä, joka on laitteen takaosassa. Se on todella helppo laittaa paikoilleen ja kun se tyhjenee, käydään se täyttämässä lähimmällä jälleenmyyjällä. Meillä se on lähi-Cittarin R-Kioski, jonne on vain muutama kilometri matkaa.

SodaStream -pullo täytetään merkkiviivaan asti hanavedellä ja napsautetaan näppärästi Snap lock -toiminnon ansiosta paikoilleen sekä pois ilman pullon kiertämistä. Sitten vesi hiilihapotetaan painamalla laitteen etuosan hiilihapotuspainiketta alaspäin. Meidän Source -laitteessa painike pidetään alhaalla niin kauan, että haluttu hiilihappotaso on saavutettu.

Sourcen led-valot kertovat hiilihappotason, joten veden hiilihappoisuus on todella helppo määritellä. Led-valojen ansiosta vesi on siis juuri oikeanlaista. Minä itse tykkään, että vedessä saa olla reippaasti hiilihappoa, joten meillä hiilihapposylinteri kuluu loppuun tietenkin nopeammin kuin silloin, jos vettä ei hiilihapota niin runsaasti.

Kun vesi on hiilihapotettu, sekaan voi lisätä SodaStream -juomatiivisteitä oman maun mukaan. Tämä ei tietenkään ole pakollista, jos haluaa vain pelkkää kuplavettä. Saatavilla on todella paljon erilaisia makuvaihtoehtoja, joilla voi valmistaa niin limpparia kuin sitten makuvettäkin. Kirjoittelen meidän lempparimauista vielä oman postauksen, ettei tästä tule ihan maratoni!

 

 

Kuplavesi mukaan My Only Bottle -pullolla

Ennen SodaStream Source -laitteen muuttamista meille, oli minulla tapana ottaa aina kotoa lähtiessäni pieni pullo hiilihapotettua kivennäisvettä mukaan. Niin teen edelleen, mutta nyt vain kertakäyttöpullo on vaihtunut SodaStream My Only Bottle -pulloon.

Minulla on aina jääkaapissa kylmää vettä, jota kaadan My Only Bottle -pulloon ja hiilihapotan sen mukaani. Ja itseasiassa jopa mieskin on aamulla töihin lähtiessään ruvennut ottamaan mukaan pullollisen kuplavettä My Only Bottlessa.

Lapset käyttävät My Only Bottleja myös ihan vesipulloina reeneissä ja kerhossa. He ovat tykänneet niistä kovin, sillä korkki on helppo avata ja sulkea kokonsa ansiosta. Värit tietenkin ovat myös lasten mieleen ja nauhasta pulloja on helppo kantaa.

My Only Bottle -pullojen ansiosta meillä ei oikeastaan muita pulloja enää tarvitakaan. Niihin kun tosiaan voi tehdä sen kuplaveden tai sitten laskea hanasta ihan vain tavallista vettä. Koululainen saa viikonloppuna tehdä omaan pulloonsa haluamansa limun, mutta muuten meillä on pitäydytty vedessä.

Niin, ja muuten puolen litran My Only Bottle -pullot kestävät astianpesukoneessa pesun kunhan veden lämpötila ei ylitä 70 astetta. Pullot ovat myös UV-suojattuja eivätkä sisällä PBA-muovia. Tykkään lisäksi siitä, että, jos en halua ottaa nauhallista korkkia mukaani, tavallinenkin SodaStream -pullonkorkki sopii My Only Bottle -pullooni.

 

Arvonnassa Spirit -laite ja My Only Bottle -pullo

Sitten siihen arvontaan! Onnekas voittaja saa itseleen SodaStream Spirit -laitteen sekä My Only Bottle -pullon ja voin kyllä sanoa, että on ihan mahtava paketti voitettavaksi! Laitteen mukana tulee hiilidioksidisylinteri sekä litran uudelleentäytettävä SodaStream -pullo.

Arvontaan voit osallistua Instagramissa (@kotikumpulassablogi) tai kommentoimalla tähän postaukseen, että kumpi SodaStream Spirit -laitteen väreistä on enemmän makuusi, musta vai valkoinen. Voittomahdollisuudet voit myös tuplata osallistumalla arvontaan molemmissa! Instagram-profiilistani löydät ohjeet kuinka osallistua arvontaan siellä.

Suoritan arvonnan sunnuntaina 29.9. klo 18.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti, joten muistathan blogia kommentoidessasi ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle). Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi yhteistyössä SodaStreamin kanssa.

Onnea arvontaan!

Kommentit (70)

Katja
14/70 | 

Meillä meni oma sodastream laite rikki noin vuosi sitten ja uutta ei olla saatu hankittua vaikka se ehjänä käytössä olikin lähes päivittäin! Joten mukana arvonnassa! Musta!

Amelie
17/70 | 

Toi on kyl hyvä laite, meillä tuo sama. Tosin hiilidioksidi pulloja siihen haetaan mielummin kotimaisia MySoda pulloja Tokmannilta.

Pirita_K
18/70 | 

Meillä ei vielä tällaista ole. Olis mahtava voittaa ♥️ Musta 💜👌🙏

Saga
19/70 | 

Kumpi tahansa väri kelpaisi, mutta ehkä kuitenkin musta paremmin tyttärelleni kenelle lupasin Soda Streamin syntymäpäivälahjaksi mutta vieläkin on hankkimatta kun sopivaa ei ole tullut vastaan ja budjettikin reistailee.. Eli mukana arvonnassa!

Emmi
24/70 | 

Meillä sama juttu, että pullovettä juodaan päivittäin, joten tämä tulisi tarpeeseen. Valkoinen sopisi meille parhaiten! :)

Nappinapa
29/70 | 

My only bottle vaikuttaa kyllä tosi näppärältä kokonsa ja tuon hihnan vuoksi, aiemmin juuri ei ole tullut Sodastream vettä otettua mukaan, kun on niin isot ja hankalat pullot kuljetettavaksi.

Meidän keittiöön valkoinen sopisi parhaiten 😊👌
🤞🍀

Jonskuliini85
32/70 | 

Musta
Hihnasta plussaa pullolle sen saisi roikkumaan vaikka vyölaukkuun näppärästi.

AiriLukija
40/70 | 

Valkoinen olisi valintani, meillä on pullorumbaa kahdesti viikossa kun juomme paljon kivennäisvettä yms.

Maisa
48/70 | 

Vichyä tulee raahattua kaupasta liikaakin. Tämä olisi ratkaisu ja musta olisi paras väri.

Niitu
56/70 | 

Meidän perhe voisi kyllä innostua kuplailemaan! Ja mukavia nämä erilaiset maustamisvinkit. Värinä mieluusti musta.

Nanni
59/70 | 

Mustana paremman näköinen, tästä laitteesta olen haaveillut jo pitkään, olisi kätevä!!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram